• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • 11Stedentocht met De Gelderse Kring

  Relatie event
  11Stedentocht met De Gelderse Kring

  Opdrachtgever
  Businessclub De Gelderse Kring

  Aanvraag
  Een origineel dagprogramma voor 100 personen

  Locatie
  Friesland

  Gasten
  100 personen

  It giet oan!

  Businessclub De Gelderse Kring vroeg ons voor hun gezelschap van 100 personen een héle leuke dag te bedenken. Net even iets anders dan anders. Wij bedachten daarop ‘het 11 Steden concept’: hoppen van het ene Elfstedenstadje naar het andere, met steeds weer een leuke tussenstop. 

   

  See, Discover & Shoot
  Voorzien van ontbijtpakketten en verse koffie vertrok het gezelschap ’s ochtends vroeg met twee bussen naar Friesland. Halverwege de route stapten twee liftende boerinnen in die de deelnemers allerlei leuke feitjes en weetjes over Friesland bijbrachten. Goed gezelschap! Aangekomen in het eerste plaatsje Hindeloopen werden de deelnemers in groepjes opgedeeld en gekoppeld aan een professionele fotograaf. Ze leerden om de mooie details van dit prachtige stadje goed vast te leggen met een camera. Met het schaatsmuseum als leuk tussentijds bezoek én een stralend zonnetje, een mooie belevenis.


  Fierljeppen en Skûtsjesilen
  Verder in de bus naar het volgende 11 Stedenstadje: Sloten. Na een korte stop voor een heerlijke Friese lunch, ging de tocht verder naar IJlst. Hier gingen de deelnemers in groepen Skûtsjesilen en Fierljeppen! Terwijl de ene groep voer over de Friese wateren, probeerde de andere helft er met een polsstok overheen te springen! De dag eindigde in een prachtig monumentaal pand in Heerenveen met een uitgebreid diner. Vergezeld door de beats van een mobiele DJ werd er gezellig gegeten, gekletst en gelachen.

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren