• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Opening bedrijfspand voor Apotheek Haagse Ziekenhuizen

  Bedrijfsfeest
  Opening bedrijfspand voor Apotheek Haagse Ziekenhuizen

  Opdrachtgever
  Apotheek Haagse Ziekenhuizen

  Wens
  Feestelijke opening nieuwe bereidingsunit

  Locatie
  Den Haag

  Gasten
  200 personen

   

  Feestelijke opening op locatie

   

  Apotheek Haagse Ziekenhuizen (AHZ) biedt farmaceutische zorg aan ziekenhuizen, verpleeghuizen en instellingen. Naast hun huidige kantoor in Den Haag is een nieuwe bereidingsunit gebouwd. De opening van dit gebouw wilde AHZ graag op een feestelijke manier vieren. 

   

  Feestelijke tent

  Aangezien het een bereidingsunit is, waar medicijnen gemaakt worden, was het niet mogelijk om van het gebouw zelf gebruik te maken. We besloten daarom om aan de achterkant van het gebouw een grote tent te plaatsen, ingericht met tapijtvloer en mooie meubels. De gasten werden feestelijk ontvangen met een glas Prosecco, waarna de directeur van AHZ overging tot de officiële opening.

   

  Top Gun

  Drones worden in de medische wereld gezien als toekomstige manier om medicijnen te vervoeren. Onder begeleiding van de Top Gun soundtrack kwam er tijdens de opening een drone aanvliegen, waaronder een injectiespuit hing met een sleuteltje er in. Met deze sleutel kon de schaar worden geopend die op tafel lag te wachten. Niet zomaar een schaar, maar een schaar van maar liefst 1 meter. Gewapend met deze schaar, knipte de directeur het lint door en was de symbolische opening van het gebouw een feit.

   

  Sprekers en vraagstukken uit het vak

  Een dagvoorzitter en een aantal sprekers uit het vak namen plaats aan tafel en startten een interessant debat over actuele onderwerpen en vraagstukken. Al luisterend werden de gasten voorzien van een hapje en een drankje. Na afloop van deze sessie werd iedereen uitgenodigd voor de afsluitende borrel, met een goede DJ. Het zonnetje scheen heerlijk, dus ook buiten kon gezellig geborreld worden. Intussen werd er door onze videograaf ook een aantal interviews afgenomen. Om het geheel mooi af te sluiten kreeg iedereen bij vertrek een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Een succesvolle dag!

  Een kleine impressie

  Laat ons brainstormen

  Ook een feestelijke bedrijfsopening organiseren?

  Wij denken graag met je mee! Bel ons even voor een advies op maat!