• Bel mij terug
 • Voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Beurs ChannelConnect

  Corporate events
  Beurs ChannelConnect

  Opdrachtgever
  ChannelConnect

  Aanvraag
  Organisatie ICT-beurs

  Locatie
  Studio A12 Bunnik

  Gasten
  600 personen

  This is IT!

  Vernieuwend beursconcept voor ChannelConnect

  ChannelConnect is een kennisplatform voor it-business partners en wordt gezien als de primaire informatiebron in de ICT-channel in Nederland. Afgelopen jaar keek Events2be mee met de door hen georganiseerde ICT-beurs en vond dat deze beurs vernieuwing kon en móest hebben. Wij kregen de kans een indrukwekkend en vernieuwend beursconcept neer te zetten, en met succes!

  De dag werd afgetrapt met een professionele tafeldiscussie, met niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk als discussieleider. Na een volledige studiosetting te hebben neergezet, ontving Matthijs diverse ICT-professionals aan tafel voor scherpe discussies met als overkoepelend onderwerp: ‘de jacht naar de eindgebruiker’. Zoals wij al verwachtten, niet alleen een goede publiekstrekker, maar ook inhoudelijk sterk met interessante discussies. Enthousiasme alom!

  Vervolgens ging iedereen de beursvloer op, die ook een geheel vernieuwende opzet had. Geen standaard stands met statafels en rolbanners. Nee. Loungesets, picknicktafels, live achtergrondmuziek en foodstands verdeeld over de gehele beursvloer zorgden voor een perfecte sfeer. Er werd gelachen, genetwerkt, lekker gegeten en gedronken.

  Intussen kon zijdelings ook deelgenomen worden aan interessante kennissessies, waren er originele beursactivaties en werd de dag na een pakkende presentatie van een neuromarketeer afgesloten met gezellige netwerkborrel.

  Met een mooie opkomst van ruim 600 personen en vele lovende reacties op deze vernieuwende opzet, kwam de door ons dubbelzinnig gekozen naam “This is IT” deze dag volledig tot zijn recht!

   

  Een kleine impressie

  Boost je beurs!

  Kan jouw beurs ook een boost gebruiken?

  Start jij binnenkort met het organiseren van een beurs, en kan deze een vernieuwend concept en een hele goede organisator gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag geheel vrijblijvend met je in gesprek.