• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Beurs ChannelConnect

  Beurzen
  Beurs ChannelConnect

  Opdrachtgever
  ChannelConnect

  Aanvraag
  Het stoffige imago van de IT-beurs wegpoetsen en meer bezoekers trekken

  Locatie
  Studio A12 Bunnik

  Gasten
  600 personen

  This is IT - Op jacht naar de eindgebruiker

  ChannelConnect is een belangrijk kennisplatform voor de IT sector. Vanwege teleurstellende bezoekersaantallen van voorgaande beurzen, vroeg ChannelConnect ons om mee te denken over een vernieuwend beursconcept. En dat is gelukt! Met This is IT hebben we een succesvol, jaarlijks inzetbaar concept ontwikkeld. 

   

  Kennisdeling

  Onderzoek bij voorgaande beursbezoekers wees uit dat er behoefte was aan meer kennisdeling. Wij besloten daarom om de dag af te trappen met een tafeldiscussie onder leiding van de ervaren tafelheer Matthijs van Nieuwkerk. Er schoven diverse professionals aan, die in discussie gingen over een aantal actuele onderwerpen. Het publiek werd uitgedaagd om zich ook in gesprekken te mengen, wat zorgde voor veel interactie.

   

  Van stoffig naar naar kleurrijk

  De beursvloer zelf wilden wij ook graag onder handen nemen. Na contact met standhouders bleek dat zij zich afvroegen hoe ze meer traffic op hun stand konden krijgen. Daar wilden wij natuurlijk graag over meedenken! Met verschillende activaties hebben we sommige stands daarom extra in de spotlights weten te zetten. Ook hebben de stands een andere opzet gekregen. Niet meer zo stijf en eentonig, maar picknicktafels, loungebanken en kleurige foodstands. Dit zorgde voor een losse en ontspannen sfeer. Er werd gelachen, genetwerkt, lekker gegeten en gedronken.

  Een kleine impressie

  Is jouw beurs ook aan vernieuwing toe?

  Merk jij ook dat de interesse in een traditionele beurs afneemt? Wij steken jouw beurs graag in een nieuw jasje! Geen zorgen, we blijven dicht bij het originele concept, maar halen het stoffige imago eraf! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.