• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Christmas Party voor SoftwareONE

  Bedrijfsfeest
  Christmas Party voor SoftwareONE

  Opdrachtgever
  SoftwareONE

  Aanvraag
  Kerstevent voor medewerkers

  Locatie
  Hotel Nassau Breda

  Gasten
  165 personen

  Christmas Party met een boeiende activiteit…

  SoftwareONE (vroeger Comparex) wilde graag een spectaculair kerstfeest voor hun eigen medewerkers geven, als dank voor een succesvol jaar. We hebben dit eindejaarsfeest al een aantal keren mogen organiseren en proberen de klant iedere keer te verrassen. Dit keer hebben we Breda als bestemming gekozen.

   

  Geheimzinnig
  Al tijdens het uitnodigingstraject hebben we de medewerkers meegenomen in een beleving. Zij ontvingen een ‘oproepstrafbrief’ met het verzoek hun gevangenisstraf uit te komen zitten in de Koepelgevangenis in Breda. Op een geheimzinnig briefje in de envelop stond een telefoonnummer wat de medewerkers konden bellen. Ze kregen dan een gedetineerde aan de lijn, die hen een aantal cryptische aanwijzingen gaf over het leven in de gevangenis. En nog belangrijker: hoe te ontsnappen.

   

  Overval
  Op de dag van het event verzamelden alle medewerkers zich in Hotel Nassau Breda, dat we voor deze gelegenheid exclusief hadden afgehuurd. Hier kregen zij een heerlijke lunch geserveerd. Geheel onverwachts stormden er 15 ‘bewakers’ binnen, die ze instrueerden om per direct mee te komen naar de gevangenis. Daar volgde een drie uur durend programma waarbij de medewerkers onder werden gedompeld in het gevangenisleven en er spannende ontsnappingspogingen werden gedaan.

   

  Spetterend feest
  Eenmaal terug in het hotel was het tijd voor ontspanning: na een gezellige borrel werd er een heerlijk diner geserveerd, waarna het feest kon losbarsten. Een geweldige band zorgde ervoor dat er tot in de late uurtjes gefeest werd. Iedereen had een eigen hotelkamer waar ze de nacht konden doorbrengen. De volgende ochtend stond er voor iedereen een heerlijk ontbijt klaar.

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren