• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Diner+ Kersteditie voor Wärtsilä

  Relatie event
  Diner+ Kersteditie voor Wärtsilä

  Opdrachtgever
  Wärtsilä

  Aanvraag
  Avondvullend kerstprogramma

  Locatie
  Rotterdam

  Gasten
  20 personen

  Dynamisch dineren!

  Onze klant Wärtsilä vroeg ons om een avondvullend programma samen te stellen voor hun jaarlijkse kerstviering. Het moest iets bijzonders zijn en zorgen voor een hechter teamgevoel. Wij bedachten een concept waarbij ze iedere gang van het diner op een andere locatie zouden nuttigen.

   

  Foodwalhalla

  De gasten begonnen met een rondleiding door foodwalhalla de Markthal. Niet alleen op de marktvloer, maar ook achter de schermen! Aansluitend kregen zij een heerlijke proeverij van diverse hapjes.

   

  Maritiem

  Met watertaxi’s zijn ze vervolgens naar de overkant van de Maas gevaren, waar het prominente cruiseschip ss Rotterdam aan de kade ligt. Naast een kijkje op de boeg, in de stuurhut en de machinekamers, genoten zij hier van een heerlijk hoofdgerecht. Met de maritieme achtergrond van de klant, een schot in de roos!

   

  Herman den Blijker

  De watertaxi’s lagen inmiddels weer langs het schip klaar om de groep te brengen naar het dessert. Dat werd speciaal voor hen bereid door niemand minder dan Herman den Blijker! Samen met de gezellige sfeer aldaar: puur genieten!

  Een kleine impressie

  Let's discover together

  Ook bijzonder dineren?

  Dineer ook op speciale wijze. Wij bieden nét het beetje extra dat je zoekt. Bijzondere locatie, bijzonder entertainment.. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan bieden we je een voorstel op maat.

  Diner+: maak van je diner een beleving!

  Lees meer

  Rotterdam Experience

  Lees meer