• Bel mij terug
 • Voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Vacatures
 • Diner+ Kersteditie

  Corporate events
  Diner+ Kersteditie

  Opdrachtgever
  Wärtsilä

  Aanvraag
  Avondvullend kerstprogramma

  Locatie
  Rotterdam

  Gasten
  20 personen

  iedere gang in een andere setting

  Dynamisch dineren!

  Onze klant Wärtsilä vroeg ons om een avondvullend programma samen te stellen voor hun jaarlijkse kerstviering. Het moest bijzonder zijn en zorgen voor een hechter teamgevoel. Wij bedachten een concept waarbij ze iedere gang van het diner op een andere locatie zouden nuttigen in een andere setting en op bijzondere locaties zouden nuttigen.

  De eerste activiteit bestond uit een rondleiding en proeverij door foodwalhalla de Markthal. Niet alleen op de marktvloer, maar ook achter de schermen! Heerlijk om hier diverse hapjes te proeven.

  Met watertaxi’s zijn ze vervolgens naar de overkant van de Maas gevaren, waar het prominente cruiseschip ss Rotterdam aan de kade ligt. Naast een kijkje op de boeg, in de stuurhut en de machinekamers, genoten zij hier van een heerlijk hoofdgerecht. Met de maritieme achtergrond van de klant, een schot in de roos!

  De watertaxi’s lagen vervolgens weer langs het schip voor de groep klaar, om hen te brengen naar het dessert wat door niemand minder dan Herman den Blijker werd gemaakt. Samen met de gezellige sfeer aldaar: puur genieten!

  Uiteraard hebben we de groep weer keurig terug begeleid naar het hotel, waar zij konden nagenieten van een heerlijke en bijzondere avond!

  Een kleine impressie

  Let's discover together

  Ook bijzonder dineren?

  Dineer ook op speciale wijze. Wij bieden nét het beetje extra dat je zoekt. Bijzondere locatie, bijzonder entertainment.. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan bieden we je een voorstel op maat.

  Diner+: maak van je diner een beleving!

  Lees meer

  Rotterdam Experience

  Lees meer