• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Exclusief diner in een Porsche garage

  Directie event
  Incentives
  Exclusief diner in een Porsche garage

   

   

  Opdrachtgever

  Workspace365

  Aanvraag

  Unieke diner locatie

  Locatie

  Porsche garage Oegstgeest

  Gasten

  30 personen

  directie event

  Dineren tussen klassieke Porsches

  Wij kregen de uitdagende vraag om voor een directie event iets bijzonders te bedenken. Een event in Nederland waar men bij aanwezig wil zijn. Dé uitzondering die men maakt in de agenda om hierbij aanwezig te zijn.

  Wij bedachten een diner op een unieke locatie en vonden die ook in Oegstgeest; een Porsche garage als verrassend decor voor het diner. En dan letterlijk dineren tussen deze klassieke old timers.

  De high end uitstraling van de locatie en de prachtige culinaire signaturen (hoogwaardige en dagverse producten geleverd door lokale leveranciers) maakten het diner tot de ultieme beleving! Het pakhuis met fraaie houten spanten in het hoge dak, de lichte open ruimte en de glimmend opgepoetste auto’s vormden een prachtige setting voor dit exclusieve diner.

  De gasten werden tijdens de avond meegenomen op een gastronomische reis waarbij alle zintuigen op zoveel mogelijk manieren werden geprikkeld. De ontvangst onder het genot van een aperitief vond (natuurlijk…) plaats tussen de klassieke auto’s. Centraal in de ruimte werd een langwerpige dinertafel neergezet. Aan de kop van de tafel bereidden de chefs hun mooiste signaturen, waarna zij het uitserveerden aan tafel.

  Na het diner was het heerlijk lang na-tafelen tussen de (hoe kan het ook anders) Porsches. Velen namen een nader kijkje in en rond de auto’s, waarbij menig (jeugd)droom werd herbeleefd…

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren