• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Healthcare event voor Tech Data

  Beurzen
  Healthcare event voor Tech Data

  Opdrachtgever
  Tech Data

  Aanvraag
  Klanten event voor specifieke doelgroep

  Locatie
  KNVB Campus, Zeist

  Gasten
  200 personen

  De Toekomst van de Gezondheidszorg

  Een evenement bedenken rondom ‘De Toekomst van de Gezondheidszorg’, dat was onze opdracht. Gasten op de hoogte brengen over trends in de zorgmarkt en hen duidelijk maken hoe IT-toepassingen kunnen helpen bij zorgorganisaties zoals verpleeghuizen en huisartspraktijken.

  Eigen gastheer of gastvrouw

  Al tijdens het uitnodigingstraject, werden alle gasten gekoppeld aan een eigen gastheer of -vrouw. Op deze manier voelde het voor de gasten als een persoonlijke benadering en zo hoopten we de no-show omlaag te krijgen.

  Bij aankomst op de locatie werden de gasten opgewacht door hun eigen gastheer of -vrouw, die ze inmiddels al kenden en die hen de hele dag persoonlijk zou begeleiden. Na een plenaire sessie met interessante sprekers, was het tijd voor kennissessies. De groepjes gasten hadden een eigen rooster, waarmee ze rouleerden langs de verschillende sessies.

  Rondleiding stands

  Alle groepjes kwamen ook aan de beurt voor een rondleiding over de beursvloer. De standhouders hadden allemaal een paar minuten de tijd om kort voor de groepen te pitchen. Later op de middag konden de gasten dan individueel teruggaan voor eventuele vragen. Een zeer geslaagde actie, want de standhouders konden op deze manier goed hun verhaal doen en kregen veel aandacht.

  De dag werd afgesloten met een boeiende presentatie van de teamarts van het Nederlands Elftal, Edwin Goedhart, gevolgd door een gezellige borrel!

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren