• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Hollywood gala diner

  Bedrijfsfeest
  Hollywood gala diner

  Opdrachtgever
  Opleider en dienstverlener in ICT

  Aanvraag
  Feestelijke afsluiter van het jaar, in de buurt van Maastricht.

  Locatie
  Château St. Gerlach te Valkenburg

  Gasten
  120 personen

  And the Oscar goes to....

  Voor een opdrachtgever organiseerden wij een bedrijfsfeest voor 120 personen in Valkenburg. Na het aandragen van diverse ideeën, werd de klant enthousiast van ons concept waarbij we Château St. Gerlach in Valkenburg adviseerden in combinatie met het thema Hollywood Gala.

   

  Filmcrew

  Na een ontvangst met heerlijke lunch in het luxe kasteelhotel Château St. Gerlach, startte de Video Commercial Workshop. Elk team trad hierbij op als eigen ‘filmcrew’, waarbij iedereen een rol had. Van geluidsman tot decorbouwer, van acteur tot grimeur. Ze maakten allemaal een video, die later gemonteerd zou worden.

   

  Uitreiking

  In de avond vond een overheerlijk diner plaats. Iedereen was hierbij inmiddels gehuld in galakleding. Vervolgens vond de officiële (Oscar) uitreiking plaats, waarbij de video’s ludiek gepresenteerd werden. Er werden prijzen uitgereikt voor beste film en beste acteerprestatie. Na deze uitreiking zorgde de DJ voor het inluiden van een spetterende feestavond!

   

  Sprankelend

  Leuk detail: Bij aanvang ontvingen de gasten een glas champagne met een klein diamantje onderin. Voor de sier? Niet helemaal, er zal namelijk een échte diamant tussen. De gasten konden hun diamant door professionele looper laten checken en zo werd duidelijk wie de gelukkige vinder was van het echte exemplaar!

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren