• Bel mij terug
 • Voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Hollywood Gala Event

  Corporate events
  Hollywood Gala Event

  Opdrachtgever
  Opleider en dienstverlener in ICT (anoniem)

  Aanvraag
  Feestelijke afsluiter van het jaar, in de buurt van Maastricht.

  Locatie
  Château St. Gerlach te Valkenburg

  Gasten
  120 personen

  een spetterende jaarafsluiter

  And the Oscar goes to....

  Voor opdrachtgever, een opleider en dienstverlener in ICT organiseerden wij een bedrijfsfeest voor 120 personen in Valkenburg. Na het aandragen van diverse ideeën, werd de klant enthousiast van ons concept waarbij we als locatie Château St. Gerlach in Valkenburg adviseerden in combinatie met het thema Hollywood Gala. Op deze mooie locatie produceerden we films en in de avond stond na een heerlijk diner een officiële Oscaruitreiking en spetterende feestavond op de planning. Een geslaagde en spectaculaire dag!

  Het programma zag er als volgt uit:

  Na een ontvangst met heerlijke lunch in het luxe kasteelhotel Château St. Gerlach, startte de Video Commercial Workshop. Elk team trad hierbij op als eigen ‘filmcrew’, waarbij iedereen een rol had. Van geluidsman tot decorbouwer, van acteur tot grimeur. In de avond vond een overheerlijk diner plaats. Iedereen was hierbij inmiddels gehuld in galakleding.

  Vervolgens vond de officiële Oscar uitreiking plaats, waarbij de inmiddels reeds gemonteerde video’s ludiek gepresenteerd werden. Bij aanvang ontving iedereen een bijzonder glas champagne, onderin elk glas sprankelde namelijk een diamant! En in één glas blonk een échte diamant. Door de diamant aan de professionele looper te laten zien, werd duidelijk wie de gelukkige vinder was van deze diamant.

  Tijdens de Oscar uitreiking werden de gemaakte films getoond en werd een Oscar uitgereikt voor beste film en beste acteerprestatie. Na de uitreiking zorgden de DJ, tenorsax, trompet en altsax voor het inluiden van een spetterende feestavond!

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren

  Dit programma is een uitvoering van ons concept Hollywood Gala. Lees daar hier meer over!

  Hollywood Gala Event

  Lees meer