• Bel mij terug
 • Voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Vacatures
 • HSO Discover the World event

  Corporate events
  HSO Discover the World event

  Opdrachtgever
  HSO Nederland

  Aanvraag
  Spetterend bedrijfsfeest voor medewerkers en partners

  Locatie
  Studio A12 Bunnik

  Gasten
  350 personen

  's werelds genieten!

  Fasten your seatbelts, daar gaan we!

   

  HSO is een toonaangevende leverancier van innovatieve bedrijfsoplossingen met als doel de bedrijfsresultaten van hun klanten te verbeteren. HSO is een trouwe klant van Events2be. Het was daarom niet de eerste keer dat wij een mooi event voor hun mochten organiseren. Dit jaar was de vraag of wij een spetterende feestavond konden organiseren voor hun medewerkers en partners.

  Aangezien het event plaatsvond op 8 juni, vlak voor de zomervakantie, leek het ons leuk om alle medewerkers en partners alvast in de vakantiestemming te brengen. Met een boardingpass als uitnodiging werden alle gasten op een reis door de wereld genomen. De titel Discover the World deed zijn naam eer aan.

  De reis begon, waar kan het ook anders, op de luchthaven waar stewardessen en onze piloot de gasten opwachtten voor de incheck. Eenmaal aan boord vlogen we naar Europa om vervolgens verder te gaan naar Amerika en Azië. De werelddelen waren geheel in stijl aangekleed. Tevens kon men de heerlijkste gerechten krijgen die typerend waren voor het werelddeel waar ze op dat moment in verbleven.

  Aan entertainment ook geen gebrek. De avond werd daarom gezellig afgesloten met goede muziek, waarbij ook lekker gedanst werd. Bij vertrek kreeg iedereen nog een mooi geschenk mee om de vakantie goed van start te laten gaan. Voor wie nog geen vakantiebestemming had, gaf deze avond voldoende inspiratie om direct te gaan boeken ;).

   

  Een kleine impressie

  Let's discover together

  Je medewerkers ook de wereld laten beleven?

  Dit programma is een uitvoering van ons concept Discover Europe. Lees hier meer:

  Discover the World

  Lees meer