• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Incentive reis Red Bull Air Race

  Incentives
  Incentive reis Red Bull Air Race

  Opdrachtgever
  Tech Data Nederland

  Aanvraag
  Met klanten naar Red Bull Air Race in Porto

  Locatie
  Porto

  Gasten
  12 personen

  Spectaculaire tweedaagse in Porto

  Events2be stuurt haar klanten regelmatig leuke idee├źn voor uitjes en beloningsconcepten. Zo ook het idee om met klanten naar de Red Bull Air Race in Porto te gaan. Onze vaste klant Tech Data had hier oren naar. En zo stonden op 2 september 12 klanten die de gestelde target hadden gehaald op Schiphol, klaar voor een spectaculaire beloning: een tweedaagse in Porto!

  Een prachtig hotel, heerlijke lunch in een rustiek restaurant, een mooie stadstour en een voortreffelijk diner in een van de meest gedurfde gebouwen van de stad waren onderdelen van een geslaagde eerste dag.

  Na het ontbijt de volgende ochtend was het zover: op naar de Red Bull Air Race! Op een prachtige locatie, hoog gelegen op de berg hadden onze gasten een spectaculair uitzicht! In de lounge, waar ook grote schermen stonden met live broadcast, waren de lekkerste hapjes en drankjes verkrijgbaar. Het ontbrak hen werkelijk aan niets. Genieten op hoog niveau!

  Aangezien de groep graag aan het einde van de dag wilde terugvliegen naar Nederland, stond de taxichauffeur weer netjes klaar om hen naar het vliegveld te brengen. Nagenietend in het vliegtuig, kwam er zo (helaas) een einde aan deze bijzondere tweedaagse. Een geweldige en geslaagde beloning!

  Een kleine impressie

  wij helpen je graag

  Ook een onvergetelijke incentive reis beleven met klanten?

  Laat ons met je meedenken, we nemen het graag van begin tot eind voor je uit handen, zodat je zonder zorgen met je klanten op pad kunt gaan!

  Op reis

  Lees meer