• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Incentive reis Lapland met Citroën

  Incentives
  Incentive reis Lapland met Citroën

  Opdrachtgever
  Citroën

  Aanvraag
  Incentive reis naar bijzondere bestemming met actie

  Locatie
  Lapland

  Gasten
  10 personen

  Incentivereis Citroën naar Lapland

  Voor opdrachtgever Citroën mochten wij een mooie incentive reis organiseren. Zij wensten een bijzondere bestemming met actie. Citroën liep warm voor ons ‘ijskoude’ voorstel om naar Lapland te gaan. En de mega enthousiaste reacties achteraf, doen onze harten smelten.

  En… actie!
  Bij aankomst op het vliegveld in Lapland kreeg de groep direct een winteroverall uitgereikt. De bagage werd overgenomen en iedereen stapte meteen op een sneeuwscooter. Over de prachtige witte vlaktes scheurden we naar het hotel. Een gave start van de trip. Welkom in Lapland!

  Eenmaal aangekomen bij het hotel, vielen zij in de volgende verbazing. Het hotel is helemaal gemaakt van sneeuw! De speciale slaapzakken hielden iedereen heerlijk warm.

  Rendieren, husky’s en het noorderlicht
  De volgende dag staken we de poolcirkel over, wat eerst gevierd werd met een ceremonie. Deze dag maakten we een rit met rendieren en maakten we een hele mooie huskysafari. Daarna genoten we met een drankje bij het vuur van het indrukwekkende levensverhaal van de herder. De nacht spendeerden we in glazen iglo’s, waarbij je volledig zicht hebt op de hemel. We konden gebruik maken van een wekservice zodra het noorderlicht zichtbaar werd. En wat denk je? Yes! Heel gaaf om het noorderlicht liggend vanuit je glazen iglo te aanschouwen!

  Een dag vol belevenissen
  Deze dag maken we een mooie sneeuwscootersafari met gave tussenstops. Zo leerden we ijsvissen, werd er een lunch klaargemaakt op open vuur, raceten we in icekarts en beleefden we ice floating, waarbij we in speciale pakken in het ijskoude water dreven. Een dag vol bijzondere belevenissen. De laatste nacht sliepen we in mooie chalets midden in de natuur, te midden van skipistes, langlaufpaden en rendieren. Na een vrij in te delen ochtend maakten we ons klaar voor de reis terug naar Amsterdam.

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren

  Ook je gasten op een bijzondere wijze belonen? Wij maken graag een voorstel op maat voor je. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

  Incentive IJsland

  Lees meer

  Mayrhofen

  Lees meer

  Incentive Lofoten

  Lees meer