• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Incentivereis Abu Dhabi

  Incentives
  Incentivereis Abu Dhabi

  Opdrachtgever
  Meerdere

  Aanvraag
  Incentive in combinatie met Formule 1

  Locatie
  Abu Dhabi, VAE

  Gasten
  20 personen

  MAXimaal genieten in Abu Dhabi!

  In december 2019 vond in Abu Dhabi de finale van de Formule 1 plaats. Om onze eigen Max Verstappen aan te moedigen zijn we met drie verschillende klanten, een groep van totaal twintig personen, richting de Arabische zon vertrokken. Een weekend vol belevenissen!

   

  Highlights en bezienswaardigheden

  We zijn begonnen met een rondleiding langs de highlights van Abu Dhabi. Een ervaren gids nam de groep mee naar de Sheikh Zayed Grand Moskee, de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten, het super-de-luxe hotel Emirates Palace en een lokale markt. Hierna was het tijd voor wat actie. Er stonden Land Cruisers voor de gasten klaar, waarmee ze een gave tocht door het woestijngebied gingen maken. Uiteindelijk kwamen ze terecht op een bijzondere plek midden in de woestijn. Hier konden ze kameelrijden, sandboarden en tijdens het diner genieten van muziek, een buikdansshow, shisha en Tanoura Dance.

   

  Tijd voor sport

  Na een overnachting in een luxe hotel, werd de groep meegenomen naar het imposante Louvre museum, de zus van het Louvre museum in Parijs. Hier hebben ze hun ogen uitgekeken. Na een lekkere lunch was het dan echt tijd voor sportiviteit. De oranje petjes gingen op en de stemming zat er goed in! Op het Yas Marina Circuit hadden ze de beste stoelen met perfect uitzicht op de baan. Na afloop heeft de groep een afsluitend diner gehad en na een laatste overnachting, vertrokken zij weer naar Nederland.

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren