• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Incentive reis Dubai met Events2be

  Incentives
  Incentive reis Dubai met Events2be

  Opdrachtgever
  Events2be

  Aanvraag
  Incentive reis met klanten

  Locatie
  Dubai

  Gasten
  10 personen

  48h trip naar Dubai

  Events2be nam een aantal gewaardeerde klanten mee voor een 48h trip naar Dubai. Om te laten zien wat we allemaal in huis hebben, werden zij twee dagen lang ondergedompeld in luxe, gave ervaringen.

   

  Bucketlist

  Onze gasten werden op het warme Dubai airport verwelkomd met verkoelende koude handdoeken, waarna ze direct doorgingen voor een bezoek aan de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Wat een indrukwekkend uitzicht! Vervolgens werden ze met een authentieke watertaxi naar een oude specerijenmarkt gevaren, waar ze hun ogen uitkeken bij de vele kraampjes. ’s Avonds stond de ultieme bucketlist ervaring op het programma: midden in de woestijn dineren en genieten van de ondergaande zon.

   

  Fata morgana

  De volgende dag begon met een jeepsafari door de woestijn. Heerlijk cruisen over de adembenemende zandvlaktes, tussen de kamelen en oases. Om de verkoeling op te zoeken, gingen zij vervolgens snorkelen in het grootste aquarium ter wereld. De dag werd afgesloten met een tocht langs de marina van Dubai in een snelle ribboot.

  Een kleine impressie

  Let's discover together

  Ook een onvergetelijke incentive reis beleven met klanten?

  Laat ook een onuitwisbare indruk achter bij je klanten. We verrassen je graag met een onvergetelijk programma op een spectaculaire bestemming! Bel ons gerust voor een advies op maat!

  Incentive Dubai

  Lees meer

  24h, 48h or 72h Trip

  Lees meer