• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Jubileumfeest Zoo Experience

  Bedrijfsfeest
  Jubileumfeest Zoo Experience

  Opdrachtgever
  Anoniem

  Aanvraag
  Jubileumfeest

  Locatie
  Diergaarde Blijdorp Rotterdam

  Gasten
  135 personen

  The Zoo Experience

  Ter ere van het jubileum van onze klant, actief in waterbehandeling, werden wij gevraagd een bijzonder jubileumfeest te organiseren. Van onze diverse voorstellen, kozen zij voor ons voorstel: The Zoo Experience. 

   

  Geopend na sluitingstijd

  De gasten werden in stijl uitgenodigd, namelijk met een entreekaartje voor de dierentuin. Op het kaartje werd ook de event website genoemd, waar alle informatie over het event te vinden was. Speciaal voor deze groep werden de deuren van Diergaarde Blijdorp na sluitingstijd geopend. Heel bijzonder om ’s avonds de hele dierentuin voor jezelf te hebben!

   

  Tussen de haaien

  Na een ontvangstdrankje tussen de haaien, startte de reis langs diverse dierenwerelden. Bij elke ‘wereld’ werd je verrast met bijpassende hapjes en entertainment. En via de gidsen die rondliepen, kon je alles vragen over de dieren. Van Azië naar Amazonica; een bijzondere manier van dineren! De reis eindigde met een feest, geheel in jungle sfeer. De band zorgde ervoor dat er ook lekker gedanst werd. Aan het einde van het feest nog even een ritje in de Jungle Express, die je uiteindelijk netjes naar de uitgang reed.

  A beastly fine party!

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren