• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Kerstmarkt op locatie voor Agro Care

  Bedrijfsfeest
  Kerstmarkt op locatie voor Agro Care

  Opdrachtgever
  Agro Care

  Wens
  Bijzonder kerstfeest en origineel kerstgeschenk

  Locatie
  Eigen locatie

  Gasten
  800 medewerkers

  800 mooiste kerstgeschenken

  Sfeervol kerstdecor en 'eco-geld'

  Agro Care, een jong en dynamisch glastuinbouwbedrijf, één van de grootste en modernste ter wereld. Zij wilden hun 800 – voornamelijk Poolse – werknemers graag een klassieke kerstmarkt aanbieden. Hierin moest iedereen zich volledig in kerstsferen kunnen onderdompelen en mochten zij hun eigen kerstpakket bij elkaar shoppen.

   

  Kassen

  Op de eigen locatie in Middenmeer, tussen twee van hun gigantische kassen, hadden we een prachtige glazen corridor ingericht die dienstdeed als de achtergrond van het sfeervolle kerstdecor. Hierin stonden allerlei kerstkraampjes met typische kerstpakketproducten. Bij binnenkomst had iedereen een persoonlijke tas gekregen met ‘eco-geld’ zoals we het noemden. Fictief geld waarmee de medewerkers hun eigen kerstpakket bij elkaar konden ‘winkelen’.

   

  Piek op de kerstboom

  Om ook de inwendige mens te voorzien hebben we het geheel aangevuld met diverse foodtrucks en een bar van maar liefst 10 meter. En met als piek op de kerstboom; echt winters entertainment: zoals snowboard rodeo, bierpull schuiven en een dj die skihut knallers draaide. Onder het genot van warme chocolademelk en glühwein was het een zeer geslaagd eindejaar evenement.  Hiermee heeft Agro Care haar 800 gewaardeerde medewerkers een warme kerstboodschap mee gegeven.

  Een kleine impressie

  Wij komen naar u toe

  Ook een kerstmarkt op úw locatie?

  Dit programma is een uitvoering van ons concept Kerstmarkt op locatie. Lees daar hieronder meer over!