• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Personeelsfeest HSO Summervibes

  Bedrijfsfeest
  Personeelsfeest HSO Summervibes

   

   

   

  Opdrachtgever
  HSO Nederland

  Aanvraag
  Organisatie van de jaarlijkse personeelsdag

  Locatie
  Strand van Noordwijk

  Gasten
  430 personen

  HSO Summervibes

  Onze vaste klant HSO is een toonaangevende leverancier van innovatieve bedrijfsoplossingen. Ook dit jaar mochten we weer een mooi concept bedenken voor hun jaarlijkse personeelsdag.

   

  Teambuilding

  Het strand van Noordwijk diende als decor voor deze fantastische tweedaagse. De gasten werden ontvangen in het prachtige Hotel van Oranje, dat exclusief tot onze beschikking stond. Om de onderlinge banden te versterken én even lekker actief bezig te zijn, deden de gasten ’s middags mee aan verschillende strandactiviteiten. Na een opfrismomentje werden zij uitgenodigd in hippe strandclub Beachclub O. voor een zalig diner.

   

  Surprise!

  Als klapper van de dag ging na afloop van het diner plotseling het licht uit. Stroomuitval? Nee hoor, het bleek de start van een fantastische vuurwerkshow! Nadat de laatste vuurpijl de lucht in was geschoten, begon de DJ met het openingsnummer en kon het feest losbarsten. Na een nachtje in de overheerlijke bedden van Hotel van Oranje werden de gasten de volgende ochtend getrakteerd op uitgebreid ontbijt. Ze kunnen terugkijken op een geslaagde personeelsdag!

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren