• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • The Christmas Drive Thru!

  Relatie event
  The Christmas Drive Thru!

  Opdrachtgever
  Events2be (eigen concept ontwikkeling)

  Aanvraag
  Coronaproof kerstbeleving creëren voor onze klanten.

  Locatie
  Buitengaard de Boomgaard in Bunnik.

  Gasten
  1200 auto’s  (circa 5000 gasten)

  The Christmas Drive Thru

  Een bijzondere coronaproof kerstbeleving bedenken voor onze klanten en hen een alternatief bieden voor de kerstborrel/diner en/of het afhalen van het kerstpakket.

  Events2be bedacht een Christmas Drive Thru waarbij klanten hun kerstpakket bij elkaar konden rijden op een verrassende locatie in Bunnik.

  De 400 meter lange Drive-Thru, 200 meter door het bos en 200 meter door een volledig aangeklede en versierde ‘Kerststraat’ werd het decor voor de mooiste Christmas Drive Thru van Nederland!

  Bezoekers werden uitgenodigd om per auto naar de Christmas Drive Thru te komen, waar in een prachtige bosrijke omgeving een mooie kerstroute was uitgezet. Eenmaal gearriveerd begon de route langs een gepersonaliseerd digibord met welkomsttekst en een eigen bedrijfsnaam. Vervolgens werd iedereen gevraagd de autoradio af te stemmen op een speciale radiofrequentie, vol kerstmuziek, om direct helemaal in de stemming te komen! Via het autoraam werd de bezoeker geregistreerd en kreeg een big shopper overhandigd, waarin alle kerstgeschenken konden worden verzameld.

  Vervolgens begon de kerstroute, die startte met het ontvangen van een warm drankje (koffie/thee/chocolademelk) voor alle inzittenden. Op de route passeerden de bezoekers diverse kerstchalets waar de items voor de kerstpakketten aan de bezoeker in de auto werd aangereikt. Aan het einde van de rit was een mooi kerstpakket bij elkaar verzameld!

  We zijn oprecht trots dat we al onze klanten een echt kerstgevoel hebben mogen geven.

   

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren