• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Theaterdiner voor Harding Marine Services

  Bedrijfsfeest
  Theaterdiner voor Harding Marine Services

  Opdrachtgever
  Harding Marine Services

  Aanvraag
  Kerstdiner met persoonlijke touch

  Locatie
  RDM Kantine Rotterdam

  Gasten
  50 personen

  Een persoonlijk theaterdiner

  Harding Marine Services wilde haar medewerkers graag verrassen met kerst. Het jaarlijks dineren viel altijd goed in de smaak, maar deze keer wilden ze het eens anders doen. Hun wens was om iets toe te voegen waardoor de medewerkers zich speciaal en gewaardeerd zouden voelen. Ze vonden het belangrijk om er een persoonlijk tintje aan te geven.

   

  Op maat gemaakt

  Voor deze vraag hebben wij een concept bedacht met een op maat gemaakte theatervoorstelling. In combinatie met een uitgebreid diner, resulteerde dit in een theaterdiner. Het thema van de voorstelling was uiteraard ‘kerst’, compleet met bijpassende liedjes en muziek.

   

  Een enorm saamhorigheidsgevoel

  Wat het bijzonder maakte, was dat het hele theaterstuk gebaseerd was op de ontwikkelingen en gebeurtenissen binnen de organisatie. Door veel gesprekken te voeren met verschillende personen uit het bedrijf, konden we het theatergezelschap goed instrueren. Alle acteurs uit het stuk waren gebaseerd op bepaalde medewerkers, compleet met hun karaktertrekken en typische eigenschappen, die uiteraard door alle aanwezigen herkend werden. Iedereen was zichtbaar aan het genieten en dit werkte echt door op het saamhorigheidsgevoel. Samen met het heerlijke eten en de sfeervolle ambiance, was het ontzettend genieten deze avond!

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren