• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Transform Your Future voor Tech Data

  Beurzen
  Transform Your Future voor Tech Data

  Opdrachtgever
  Tech Data

  Aanvraag
  Informatief event voor klanten

  Locatie
  Jaarbeurs Utrecht

  Gasten
  250 personen

  Op reis naar de toekomst

  Onze klant Tech Data wilde een specifieke groep klanten adviseren en informeren over hun diensten. Het was hierbij belangrijk dat elk individu zich welkom en gehoord zou voelen, persoonlijke aandacht is van belang. Er moest ook ruimte zijn voor ‘stands’ zodat vendoren hun producten en diensten konden presenteren. Het mocht anders dan anders zijn. Daar wisten wij wel raad mee!

   

  Persoonlijke aandacht

  Vanaf het moment van uitnodigen, tot het vertrek na afloop van het event, moest persoonlijke aandacht centraal staan. Met pakkende animaties vooraf werden de gasten getriggerd om naar het event te komen. Bij aankomst werden de gasten allen persoonlijk verwelkomd door een eigen gastheer of gastvrouw van de dag. Deze gastheren en -vrouwen zijn accountmanagers van Tech Data zelf, dus bekende gezichten voor de klant! In kleine groepjes en met een bekende gastheer/-vrouw, voelden gasten zich meteen op hun gemak. De dag werd afgetrapt met een spectaculaire lasershow en een inspirerende ‘omdenkclinic’, die iedereen aan het denken zette. Na een aantal korte informatie break-out sessies met interessante sprekers, werd iedereen verwelkomd op de ‘interactieve playground’.

   

  Huiskamer gevoel

  Om niet terug te vallen op een standaard beursconcept, besloten we geen stands te plaatsen. In plaats daarvan hadden de vendoren allemaal een gezellige ‘huiskamer’ op de interactive playground, waar de gasten konden aanschuiven voor een praatje. Dit was ook de insteek richting de vendoren ’niks willen verkopen, maar uitstralen dat je informatie komt brengen’. En dat lukte! Daarnaast was er uiteraard ook het nodige entertainment, een beleving in VR, levensgrote robots en Victor Mids als afsluiter van de dag! Uiteraard kreeg iedereen een leuk presentje mee naar huis.

  Een kleine impressie

  Laat je inspireren