• Bel mij terug
 • Vacatures
 • Events
 • Incentives
 • Geschenken
 • Event organiseren

  Zo te zien ben jij op zoek naar een exclusief event. Een origineel bedrijfsuitje regelen voor teambuilding? Óf geïnteresseerd in een corporate event organiseren? Zoals een inspirerende  klantendag of exclusief jubileumfeest? Nou, dan ben jij bij Events2be aan het juiste webadres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zulke zakelijke evenementen.

  Samen een exclusief zakelijk event organiseren? Leuk! Laat je inspireren en vraag een vrijblijvende offerte voor jouw event op maat aan.

  Vraag offerte aan
  Events

  Bekijk onze mogelijkheden voor jouw evenement

  Op zoek naar eventinspiratie? Dat komt dan goed uit! Events2be is namelijk een creatief evenementenbureau en wij helpen jou dan ook graag met het organiseren van een event op maat. Bekijk direct een greep uit het uitgebreide pakket aan activiteiten voor jouw zakelijke event. Of het nou om een corporate event, origineel bedrijfsuitje of exclusief vergaderarrangement gaat.

  11 Stedentocht – It Giet Oan!

  Lees meer

  Yay! It’s Friday!

  Lees meer

  Powerkiten

  Lees meer

  iPad Uitdaging

  Lees meer

  See, Discover & Shoot

  Lees meer

  Jordaanse Avond

  Lees meer

  Diner+: maak van je diner een beleving!

  Lees meer
  SAMEN EEN EVENEMENT ORGANISEREN

  Exclusieve events op maat

  Een corporate event op maat organiseren die een lach bij jouw klanten, partners en/of medewerkers op hun gezicht tovert. Dát is de uitdaging van ons evenementenbureau. Exclusieve events die verrassend en op maat tegelijk zijn. Helemaal in stijl en passend bij jouw doelgroep. Maar dan natuurlijk wel nét even anders dan anders; ‘gewoon, anders’. Hierbij kun je denken aan een vergaderarrangement voor een klein gezelschap, maar ook voor grootschalige evenementen zoals een klantendag, jubileumfeest of bedrijfsuitje kun je bij Events2be terecht! Wij verzorgen het volledige pakket aan corporate events.

  Zakelijk event organiseren

  Zakelijk event organiseren

  Grote en kleine groepen

  Grote en kleine groepen

  Event advies op maat

  Event advies op maat

  Volledig evenementen pakket

  Volledig evenementen pakket