• Bel mij terug
 • Voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Event organiseren

  Een evenement organiseren, daar komt meer bij kijken dan je eerste instantie denkt. Originaliteit, creativiteit en oog voor detail. Een paar kenmerken die je nodig hebt om een succesvol en leuk evenement neer te zetten.  Ieder zijn vak, dus vergeet die stress en laat het organiseren van je evenement over aan een professional. Events2be helpt je graag bij de organisatie van een inspirerende klantendag, jubileumfeest, bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of incentive.

  Samen een zakelijk event organiseren? Leuk! Laat je inspireren door onze vaste concepten of maak vrijblijvend een afspraak voor een event op maat.

  Events

  Bekijk onze mogelijkheden voor jouw evenement

  Op zoek naar eventinspiratie? Dat komt dan goed uit! Events2be is namelijk een creatief evenementenbureau en wij helpen jou dan ook graag met het organiseren van een fantastisch evenement. Zie onderstaand voor een greep uit het uitgebreide pakket aan activiteiten. Of het nou om een corporate event, origineel bedrijfsuitje of exclusief vergaderarrangement gaat. Geen lat is voor ons te hoog! Staat wat jij graag zou willen doen er niet tussen? Geen zorgen, scroll snel verder voor events op maat...

  Rotterdam Experience

  Lees meer

  11 Stedentocht – It Giet Oan!

  Lees meer

  High Tech Experience

  Lees meer

  Klantendag

  Lees meer

  Dutch Saint Tropez

  Lees meer
  SAMEN EEN EVENEMENT ORGANISEREN

  Exclusieve events op maat

  Een event op maat organiseren die een lach bij jouw klanten, partners en/of medewerkers op hun gezicht tovert. Dát is de uitdaging van ons evenementenbureau. Aan de hand van je wensen en doelstelling gaan wij doelgericht aan de slag. Helemaal in stijl en passend bij jouw doelgroep. Maar dan natuurlijk wel nét even anders dan anders; ‘gewoon, anders’. Met onze kennis, ervaring en contacten in evenementenland zorgen wij voor een verrassende invulling. Hierbij kun je denken aan een vergaderarrangement voor een klein gezelschap, maar ook voor grootschalige evenementen zoals een klantendag, jubileumfeest of bedrijfsuitje kun je bij Events2be terecht. Wij verzorgen het volledige pakket aan (corporate) events, van A tot Z!

  Zakelijk event organiseren

  Zakelijk event organiseren

  Grote en kleine groepen

  Grote en kleine groepen

  Event advies op maat

  Event advies op maat

  Volledig evenementen pakket

  Volledig evenementen pakket