• Bel mij terug
 • Vacatures
 • Events
 • Incentives
 • Geschenken
 • Incentive organiseren

  “Ik ga op reis en neem mee… mijn collega’s!”. Het is een trend in de wereld van relatiemarketing; een incentive reis organiseren als beloningsstrategie. Zo’n personeelsreis als beloning van de medewerkers aanvullen met innovatieve gadgets zorgt voor de ultieme beleving van VIP arrangementen. Events2be is voorloper op het gebied van exclusieve incentives en wij helpen jou dan ook graag om een inspirerende personeelsreis, jubileumreis of relatiereis te organiseren. Geïnteresseerd in een incentive organiseren of in een van onze andere vernieuwende event concepten? Neem dan direct contact op voor een event op maat.

  Neem contact op
  Incentives

  Relatiemarketing op maat

  Relaties en personeel zijn van onschatbare waarde voor jouw bedrijf. De beloning van medewerkers doormiddel van een innovatief beloningsconcept is daarom van toegevoegde waarde. Denk daarom eens aan een event incentive of reis incentive. Bekijk onderstaand overzicht voor een greep uit de mogelijkheden.

  Guersney

  Lees meer

  Wenen en Bratislava

  Lees meer

  VIPS in the CITY

  Lees meer

  Fotograaf/videograaf

  Lees meer

  WKR

  Lees meer

  Maatwerk

  Lees meer

  Waddeneilanden

  Lees meer
  SAMEN EEN PERSONEEELSREIS ORGANISEREN

  Inspirerende incentive op maat

  Samen met Events2be een incentive organiseren betekent relatiemarketing en eventmarketing op een nieuwe en vooruitstrevende manier. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden voor beloningsconcepten voor kleine en grote groepen en profiteer van advies voor het organiseren én begeleiden van een inspirerende, motiverende en uitdagende incentive. In stijl en op maat!

   

  Incentive reis

  Incentive reis

  Grote en kleine groepen

  Grote en kleine groepen

  Incentive advies op maat

  Incentive advies op maat

  Incentive organiseren en begeleiden

  Incentive organiseren en begeleiden