• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Bel mij terug

  Jouw zakelijke event, professioneel aangepakt

  Het creëren van succesvolle event concepten en incentives met impact, dat is wat wij doen! Bij Events2be gaan wij altijd op zoek naar de vraag-achter-de-vraag, zodat we doeltreffende events en incentives kunnen neerzetten. Wij geven met passie vorm aan jouw wensen, denken out of the box, houden van een persoonlijke benadering en zorgen voor authenticiteit waarbij een goede service niet vergeten mag worden!

  Incentives, relatie events, beurzen en bedrijfsfeesten, we kunnen het allemaal ook binnen de richtlijnen van het RIVM. Jouw zakelijke event, professioneel aangepakt.

  Bekijk onze cases  

  Organiseer live events!

  Events2be op BNR Radio!

  Op donderdag 18 juni 2020 was onze eigenaresse Patricia Straten te horen in het ochtendprogramma BNR Back to Business op BNR nieuwsradio. In dit radioprogramma ging zij in op de vraag: ‘Waarom worden er zo weinig events georganiseerd, terwijl we weer mogen?’

  Events2be belicht de positieve kanten van de richtlijnen en wil bedrijven er op attenderen dat deze tijd hèt moment is waarop je juist unieke evenementen kan organiseren.

  Ook zijn we trots te vermelden dat we vanaf vrijdag 18 juni een radiocampagne starten op BNR radio.

   

  Beluister hier de uitzending   Persbericht eventbranche.nl  

  Onze klanten en hun ervaring met ons

  Laten we beginnen!

  We kunnen je van alles vertellen over wat we allemaal kunnen en al gedaan hebben, maar liever geven we jóu die ervaring! We gaan graag met je in gesprek. Bel je ons? Of wil je liever dat wij contact met je opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.

  Of kom gezellig langs op kantoor!

  Fonteinkruid 6C
  3931 WX Woudenberg

  06-40592100 (bellen of WhatsApp)
  033 888 67 70
  info@events2be.com

  Routebeschrijving
  Realisatie door Zeker Zichtbaar