• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Bel mij terug

  Jouw zakelijke event, professioneel aangepakt

  Het creëren van succesvolle eventconcepten en incentives met impact, dat is wat wij doen! Bij Events2be gaan wij altijd op zoek naar de vraag-achter-de-vraag, zodat we doeltreffende events kunnen neerzetten. Wij geven vorm aan jouw wensen, denken out of the box, houden rekening met duurzaamheid en zorgen voor authenticiteit. Incentives, relatie events, beurzen en bedrijfsfeesten, we kunnen het allemaal. Jouw zakelijke event, professioneel aangepakt.

  Scrol verder voor speciale online concepten  →

  Bekijk onze cases  

  Wij bieden alternatieven!

  Door het COVID-19 virus is het momenteel niet mogelijk om mensen fysiek bij elkaar te brengen. De kunst is op dit moment dan ook om in contact te blijven, zowel intern met alle collega’s als extern met jouw klanten en relaties. Laat hun weten dat je, ook op afstand, aan hun denkt door middel van innovatieve alternatieven voor evenementen en werkoverleggen. Kies er dan ook voor elkaar online te ontmoeten, een company challenge in het leven te roepen of een loyaliteitsprogramma op te starten. De komende periode zal de pagina Online Concepten en Geschenken gevuld worden met verrassende ideeën. Handig voor nu, maar zeker ook voor later. Wanneer alles weer ‘normaal’ is kunnen onze oplossingen namelijk gewoon door blijven lopen!

  Inspiratie online concepten   Inspiratie geschenken  

  Onze klanten

  Laten we beginnen!

  We kunnen je van alles vertellen over wat we allemaal kunnen en al gedaan hebben, maar liever geven we jóu die ervaring! We gaan graag met je in gesprek. Bel je ons? Of wil je liever dat wij contact met je opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.

  Of kom gezellig langs op kantoor!

  Fonteinkruid 6C
  3931 WX Woudenberg

  06-40592100 (bellen of WhatsApp)
  033 888 67 70
  info@events2be.com

  Routebeschrijving
  Realisatie door Zeker Zichtbaar