• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • 11 Stedentocht - It Giet Oan!

  Temperaturen onder nul zijn voor deze speciale versie van de Elfstedentocht niet nodig

  11 Stedentocht – It Giet Oan!

  It Giet Oan! Temperaturen onder nul zijn voor deze speciale versie van de Elfstedentocht niet nodig. Duik in het intrigerende verleden van deze tocht en geniet vooral van al het moois dat Friesland je te bieden heeft.

  In een gezellige oldtimerbus gaan we van stadje naar stadje en stoppen we steeds voor een leuke activiteit, wat lekkers of een mooie bezienswaardigheid! Begin de dag met een bakje koffie en een Friese Oranjekoek met slagroom in een gezellig Fries cafeetje. Stap op de solex voor een ludieke maar mooie rit door het pittoreske stadje Sloten. Bekijk samen met een traditionele beroepsvisser naar de vangst in zijn fuiken, leer fierljeppen, ontdek het Friese boerenleven, leg een stukje van de 11-stedentocht af over de Friese wateren op een skûtsje en geniet van een proeverij van o.a. Beerenburg in een ambachtelijk en gezellig familiebedrijf. Zomaar een greep uit de mogelijke belevenissen!

  Zoals je ziet is er in Friesland veel te beleven en weten wij de leuke plekjes te vinden! Event2be heeft ook goede contacten met restaurants en hotels in de omgeving om jullie programma compleet te maken. Uiteraard begeleiden wij jullie 11-stedentocht ook op de dag(en) zelf.

  Samen herinneringen maken, daar gaat het om!

  Wij zorgen voor een bij jullie passend programma

  Zomer of winter, grote of kleine groep, een dag of geheel weekend, actief of liever wat minder actief: wij maken altijd een programma op maat voor je groep, zodat jullie samen een belevenis tegemoet gaan waar jullie enthousiast van worden en lang herinnerd zal worden.

  11 Stedentocht – It Giet Oan!