• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • See more in less time!

  Korte reizen van soms maar 24 uur naar de meest bijzondere plekken in de wereld, een overweldigende ervaring!

  24h, 48h or 72h Trip

  De ideale manier om dé must see’s & must do’s te ervaren en deze zo van je bucket list af te strepen. Hier gaat over nagepraat worden! Neem een bad in de azuurblauwe natuurbron van het lavagebied in IJsland om vervolgens vanuit een glazen slaapkoepel het noorderlicht te spotten! Of lunch na een jeepsafari in het midden van de woestijn en overnacht in het enige 7-sterrenhotel ter wereld in Dubai. Ga mee met een fietstour over de Brooklyn Bridge of bewandel de langste voetgangers hangbrug in Oostenrijk. Wij maken het zo bijzonder als jij wilt!

  Jullie onvergetelijke ervaring, een trip zo lang en zo extreem als je het wenst. Wellicht denk je bij jezelf zoveel kan je toch niet doen in 72 uur? Toch wel! Het volgende hebben onze klanten gedaan in Dubai in slechts 72 uur: een citytrip waarbij ze het hoogste gebouw ter wereld hebben bezocht; Burj Khalifa, met een Abra watertaxi (authentiek vervoersmiddels over het water) naar The gold SOUK an SPICE, een oude specerijen markt. Lunchen in het prachtige restaurant Al Dawaar, een woestijnsafari met een schitterende zonsondergang, een heerlijk diner bij Alta Badia. Snorkelen in de grootste aquarium van de wereld, een supergave tocht over het water met een rib boot en dineren met uitzicht op het enige 7-sterrenhotel ter wereld; Burj Al Arab.

  Laat ons je de trip van je leven ervaren

  Wat is jouw ultieme trip?

  Wanneer je ons je wens en je beschikbare tijd laat weten, maken wij een onvergetelijk voorstel voor je en wie weet verras je binnenkort je medewerkers of klanten met de trip van hun leven!

  24h, 48h or 72h Trip

  Staan onderstaande incentives ook op jouw bucket list?

  Incentive Azoren

  Lees meer

  Incentive Dubai

  Lees meer