• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Luxe varen en dineren, tijdens het Amsterdam Light Festival

  Ontspannen genieten vanaf het water

  Amsterdam Light Festival

  Vanaf december tot half januari licht Amsterdam weer op tijdens het Amsterdam Light Festival. Terwijl u vanuit een luxe boot geniet van dit mooie lichtfestival, wordt u ook culinair in de watten gelegd! Bij aankomst op de overdekte boot, wordt u ontvangen met een glas champagne, om vervolgens een toast uit te kunnen brengen. Geheel passend bij de avond, drinkt u dit uit bijzondere lichtgevende champagneglazen in een kleur naar wens! De boot zal vervolgens voor verschillende dinergangen een stop maken bij een goed aangeschreven restaurant. Geniet steeds van een culinair hoogstandje, om vervolgens weer met de boot door het lichtfestijn te varen naar de volgende gang! Het dessert zal op de boot worden geserveerd. Als afsluiter van de avond gaat u borrelen in een heuse ijsbar. In deze ijsbar is alles van ijs. De muren, bar, zelfs de glazen waar u uit drinkt. Na ontvangst door een Eskimo met een welkomstcocktail, wordt u voorzien van een warme poncho en wanten en geniet u van lekkere drankjes, een rondleiding, muziek en de gezellige ambiance.

  Desgewenst kunnen we ook nog entertainment aan boord laten stappen. Een muzikale omlijsting, goochelshow of ander soort entertainment. Vraag naar de mogelijkheden!

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Foodhoppen op het water

  Origineel dineren

  Het is tevens mogelijk te genieten van een luxe kerstdiner op de boot zelf. Van driegangendiner, tot walking 7 gangen diner, er is veel mogelijk. Geniet al varend van een heerlijk diner én het Amsterdam Light Festival tegelijk. Bij grote groepen is het aan te raden niet steeds de boot op en af te stappen voor een gang, maar op de boot te dineren.Uiteraard zijn er aanpassingen in dit programma mogelijk. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u een nauwsluitend voorstel kunnen bieden!

  Amsterdam Light Festival