• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Een op maat gemaakte super-ervaring!

  Ascari Race Experience

  In het prachtige Zuid-Spaanse landschap even buiten het historische plaatsje Ronda, op nog geen uur rijden van Marbella en Malaga, ligt het Ascari Race Resort. Een luxe race circuit, met elementen uit verschillende beroemde raceparcours. Neem plaats achter het stuur van de snelste sportauto’s en voel je een echte coureur!

  Voel je een echte professional

  Je krijgt begeleiding van professionele coureurs en privé instructeurs die alles tot in de puntjes uitleggen. Je krijgt raceschoenen, een overal, handschoenen en een FIA-goedgekeurde Formule 1-helm aangemeten. Daarna is het tijd om het circuit te ontdekken!

  Ook staat er een rondleiding door de enorme garage op het complex op het programma. In deze uit de berg gegraven stalling staan de mooiste wagens: van kart tot Formule 1-bolide en van Ferrari tot winnende Le Mans-cars.

  Golfavontuur

  In de omgeving zijn ook een aantal van de meest indrukwekkende en uitdagende golfbanen ter wereld te vinden. We nemen je hier graag mee naartoe voor een clinic van een echte PGA golfprofessional. Uiteraard overnacht je in de mooiste hotels en geniet je van heerlijke gerechten in de beste restaurants. Een onvergetelijke reis!