• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Op naar Wolfsburg

  Een unieke kijk in de autowereld!

  Autostadt

  Events2be biedt een unieke kijk in de autowereld. Kijk je ogen uit bij de indrukwekkende paviljoens van o.a. Porsche, Lamborghini, Bentley, Volkswagen, Audi, Skoda en Seat. Naast het bekijken van deze indrukwekkende paviljoens verzorgt Events2be graag een mooie kijk achter de schermen! Ontdek de diverse technische innovaties en bekijk een enorme verzameling aan auto’s van toen en nu. Een bijzondere belevenis, waar een ieder, en zeker de autoliefhebbers, het hart aan kan ophalen! Hieronder volgt een voorbeeldprogramma, inclusief vervoer en overnachting.

   

  Voorbeeldprogramma
  In de ochtend staat het busvervoer voor u klaar, om u te brengen naar Wolfsburg. Daar aangekomen geniet u eerst van een heerlijke lunch. Vervolgens start een rondleiding, waarbij u vooraf kunt aangeven waar uw interesse naar uitgaat. Duik bijvoorbeeld in de wereld van technische innovaties, of juist in de geschiedenis van de automerken, bekijk de productiehallen en laat je verbazen door de twee enorme torens van 20 verdiepingen met auto’s waar iedere 40 seconden van onder de grond een nieuwe auto uit de fabriek de toren in komt, terwijl er een andere auto de toren uit gaat. Bijzonder om te zien! Na een pauze heeft u vrije tijd, zodat een ieder kan gaan waar zijn/haar interesse het meest ligt. Optioneel is het mogelijk zelf een auto in te stappen en de hindernissen van het offroad parcours te trotseren! Aansluitend kunt u na een opfrismoment in het hotel aanschuiven voor een heerlijk diner. De volgende ochtend staat na een uitgebreid ontbijt de bus weer voor u klaar om huiswaarts te keren.

  Events2be biedt de service om jullie uitje van A-Z te verzorgen, geheel volgens jouw wensen. Tevens kunnen wij je helpen met het uitnodigen en registeren van gasten door een uitnodiging of eventapp voor je te maken. Neem contact met ons op, voor een passend voorstel op maat!

  Autostadt

  Gek op unieke auto's? Dan is onderstaande incentive met o.a. een bezoek aan Monaco de perfecte keuze!

  Incentive Nice, Monaco & Gorges du Verdon

  Lees meer