• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Betoverend kerstdiner

  Dit jaar verdient jouw kerstdiner niets minder dan een buitengewone setting op een betoverende locatie. Laat ons het zware werk voor je doen terwijl we speuren naar de meest verborgen juweeltjes die de perfecte achtergrond zullen vormen voor jouw speciale avond. Of je nu droomt van een sfeervolle setting in een historisch herenhuis, een romantisch diner op een rooftop of een intieme bijeenkomst in een pittoresk chalet in de bergen, wij hebben de expertise om de juiste locatie te vinden om jouw kerstdromen werkelijkheid te maken. In binnen- en buitenland.

  Betoverend kerstdiner

  Een fantastische locatie is slechts het begin. We begrijpen dat het hart van elk goed kerstdiner bestaat uit heerlijk eten en bijpassende wijnen. Ons team van ervaren chef-koks stelt zorgvuldig een menu samen dat je smaakpapillen betovert en je gasten zal verrassen. Elk gerecht wordt met liefde en met de fijnste ingrediënten bereid. En we zorgen ervoor dat de wijnen naadloos aansluiten bij elke gang, zodat je de perfecte culinaire ervaring hebt.

  Entertainment
  Maar dat is nog niet alles. Tussen de gangen door willen we je ook betoveren met fantastisch entertainment. Of je nu kiest voor live muziek, een boeiende goochelshow, of zelfs een kerstverhalenverteller om de sfeer nog specialer te maken, wij hebben een scala aan opties om je avond te verlevendigen en je gasten te verbazen.
  Kortom, je hoeft je dit jaar geen zorgen te maken over de organisatie van je kerstdiner. Laat ons je helpen om een onvergetelijke avond te creëren in een prachtige omgeving, met heerlijk eten, bijpassende wijnen en betoverend entertainment. Jouw kerstdiner wordt een viering om nooit te vergeten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je dromen werkelijkheid te maken.

  Programma voorbeeld:

  • Een feestelijke welkomstcocktail of mocktail.
  • Een welkomstwoordje door de organisatie of door de directeur van jouw bedrijf.
  • Aanvang dinner met keuze uit een 3 of 4 gangen menu met bijpassende wijnen.
  • De gehele avond onbeperkt drinken uit het door jullie samengestelde drankarrangement.
  • Christmas Goodiebag
  • Optioneel: Entertainment & Branding van het event

  Dit concept kan ook op je eigen locatie. Mits de daarvoor geschikte ruimte aanwezig is.

  Prijs op aanvraag – mogelijk vanaf 30 personen

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.