• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Culinaire veiling

  Welkom bij dit culinaire spektakel, waar niets zeker is behalve de overvloed aan verhalen, eten en drinken. Betreed een bourgondische kerstavond met de meest prachtige wijnen en verrassende culinaire hoogstandjes. Er is meer dan genoeg voor iedereen, maar wat je eet en proeft, dat bepaal je samen met jouw tafelgenoten.

  Culinaire veiling

  Tijdens de avond worden er diverse veilingen gehouden, waarbij de hoogste bieder als winnaar uit de bus komt. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een persoonlijk budget. Eenmaal aan tafel kan de tactiek worden bepaald, gooi je alles in de grote pot en voor welke gerechten en drankjes gaan jullie? Op een ludieke manier verzamel je met jouw tafelgenoten jullie ideale menu bij elkaar. Elke gang wordt geveild en de hoogste bieders mogen hun keuze maken uit een selectie van verrukkelijke gerechten en bijpassende wijnen.

  De veilingen zorgen voor een speels element vol spanning en plezier. Er wordt hoog geboden, slim gespeeld en er wordt flink gelachen. Het is een interactieve ervaring waarin je niet alleen geniet van de heerlijke smaken, maar ook actief betrokken bent bij het samenstellen van jouw unieke culinaire avontuur.

  En maak je geen zorgen, je komt nooit met lege handen te staan. Ongeacht de veilingresultaten, geniet je sowieso van vier heerlijke gangen met bijpassende wijnen. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld door de chef-koks om je smaakpapillen te verwennen en je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

  Dus laat je verrassen en verwennen op deze bourgondische kerstavond. Ontdek nieuwe smaken, geniet van de prachtige wijnen en maak deel uit van een uniek culinair spectakel. Samen met je tafelgenoten beleef je een avond vol hoogtepunten, waarbij lachen, genieten en verbinden centraal staan. Het enige dat je hoeft te doen is je openstellen voor de verrassingen die deze magische avond te bieden heeft.

  Nieuwe ronde nieuwe kansen! Maar nu wordt er geen eten of drinken geveild, maar gaan de kerstcadeaus onder de hamer! Wat jij in je Christmas goodiebag krijgt is afhankelijk van jouw tactiek. Ga je voor meerdere kleine cadeaus of zetten jullie al je tokens in op dat ene grote cadeau? Een ding is zeker, niemand gaat met lege handen naar huis.

  Programma voorbeeld:

  • Een feestelijke welkomstcocktail of mocktail.
  • Een welkomstwoordje door de organisatie of door de directeur van jouw bedrijf.
  • Aanvang culinaire veiling 4-gangen met bijpassende wijnen
  • Aanvang kerstcadeau’s veiling
  • Optioneel: Branding van het event

  Dit concept kan ook op je eigen locatie. Mits de daarvoor geschikte ruimte aanwezig is.

  Prijs op aanvraag –¬†mogelijk vanaf 80 personen

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.