• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Christmas Customized Roadtrip!

  Kom tijdens deze bijzondere roadtrip steeds dichter bij de eindbestemming middels wisselende transportmiddelen!

  Customized Roadtrip

  Een bijzondere manier om samen met collega’s of klanten op pad te gaan: een customized roadtrip! Kom steeds dichter bij de eindbestemming door jezelf steeds voort te bewegen met een wisselend transportmiddel. Start jullie roadtrip bijvoorbeeld in volkswagenbusjes, leg vervolgens een stuk van de rit af met een speedboot, waarna jullie met een e-chopper verder rijden naar het station, om de reis te vervolgen met de trein. Vergeet ondertussen vooral niet te genieten van al het moois wat jullie zien en beleven! We maken jullie roadtrip zo luxe en bijzonder als jullie willen. Van sportwagen tot benenwagen en van helikopter tot tokkelbaan. Niets is ons te gek!

  Eenmaal aangekomen bij de eindbestemming, wacht jullie een geheel verzorgde feestavond. Ook dit kunnen wij geheel op maat en overal in Nederland of buitenland voor jullie verzorgen.

  Na een goede nachtrust en een overheerlijk ontbijt staat de volgende ochtend uiteraard ook weer vervoer voor jullie klaar om iedereen weer terug te brengen naar de startlocatie. Een hele leuke manier om zo samen onderweg te zijn!

  Laat je ons weten hoe jouw ideale roadtrip eruit ziet? Wil je naar Friesland, Maastricht of misschien zelfs wel naar Parijs? En wil je een overnachting in een hotel, of slapen jullie halverwege de route in tentjes? We denken graag met je mee en bieden je graag een creatief voorstel op maat!

  Of kies voor een andere incentive in eigen land...

  Back to basic

  Lees meer

  Incentive Valkenburg

  Lees meer