• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Een ware bucket-list activiteit

  Een Dakar Rally ervaring in Nederland of Buitenland

  Dakar Rally

  Ervaar het echte rijden met een 4×4 terreinwagen, buggy of quad bij Events2be! Leuk als bedrijfsuitje of relatie/klantendag! In een Nederland kan je rijden op het grootste terrein van de Benelux met bijna 50 hectare dichte bossen, kraakhelder water, mooie stranden en natuurlijk het beste outdoor terrein voor jouw evenement!

  De meest directe manier om de opwindende offroad-wereld te ervaren, is er een dagje door te brengen met een 4 wheel drive. Je krijgt alle vrijheid, waarbij je je uiteraard wel moet houden aan de Groene Code en de andere regels en voorschriften. Een geweldige manier om te ontdekken wat die vierwieler nu echt kan én niet te vergeten: hoe goed je als bestuurder jouw voertuig onder controle hebt.

  Met een hapje en een drankje

  Combineer het nuttige met het aangename

  Deze dag maak je compleet met lekker eten & drinken. Wil je dit combineren met een plenaire sessies dan is dat op dit terrein ook mogelijk. Kortom een originele locatie voor uw plenaire sessie in combinatie met een fun element! Nieuwsgierig naar onze buitenlandse mogelijkheden? Neem contact met ons op.

  Dakar Rally