• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Een culinair spektakel!

  Dé 70 meter tafel met verrijdbaar bovenblad!

  Een culinair spektakel!

  “Wow-factor, Instagramable, entertainment, exclusiviteit” zo maar een paar termen die de middag/avond verwoorden. Ervaar deze tijdelijke bijzondere beleving!

  Topchefs presenteren 4 dagen lang de tafel van 70 meter met een verrijdbaar bovenblad. Na elk gerecht zal de bovenkant van de tafel weggerold worden de keuken in. Daar gaan de chefs de volgende gang voorbereiden om vervolgens weer teruggereden te worden de zaal in. Ieder gerecht heeft een verhaal wat terug te vinden is op de tafel. Houdt de camera’s maar in de aanslag, want dit wil je vastleggen! Een ware culinaire beleving!

  Je zult de de nieuwste trends op culinair gebied gaan proeven en ervaren. Dit wil je niet missen. Een ware food experience waarbij je smaken en structuren gaat beleven waarvan je niet wist dat ze bestonden!Dit unieke diner start met een heerlijke amuse. Zodra iedereen een plekje heeft gevonden aan de imposante tafel kan het spektakel beginnen. Het tafelblad met de eerste gang wordt naar binnen geschoven. Zijn de borden leeg? Dan gaat het tafelblad via de rails weer terug naar de keuken voor de volgende verrassing. Uiteraard gaan de gangen gepaard met de beste wijnen (of andere dranken) die feilloos op de gerechten aansluiten. Gedurende de avond zal het gezelschap aan niets ontbreken.

  Gezien alle huidige geldende corona maatregelen kunnen er maximaal 45 personen plaatsnemen aan de tafel. Gedurende 4 dagen is er dagelijks een lunch en een diner sessie. Wees er snel bij!

  16, 17, 18 én 21 OKTOBER | VEGHEL

   

  Presentaties | Pitches | Entertainment

  Om het nóg perfecter te maken:

  Maak je bedrijfsdiner compleet! Willen jullie tussen de gangen door presentaties en pitches verzorgen? Wij plaatsen dan verschillende LCD-schermen in de lunch/diner ruimte zodat iedereen gemakkelijk mee kan kijken.

  Verras je gasten tijdens het diner met entertainment! Wat dacht je van een op maat gemaakt theaterstuk, live muziek, mentalist of een live kunstenares de avond vereeuwigd op een schilderij? Wij hebben eindeloos veel mogelijkheden om jullie avond de perfecte invulling te geven. Klik hier voor meer informatie. 

   

  Een culinair spektakel!