• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Op zoek naar een eiland?

  Bijzonder mooie bestemmingen binnen Europa

  Top 5 Europese eilanden

  Op zoek naar een bijzondere bestemming voor uw incentive en ga je liever niet al te ver van huis? Wij hebben 5 prachtige eilandbestemmingen binnen Europa op een rij gezet. Unieke bestemmingen met vele mogelijkheden, waarmee jij  jouw personeel vast en zeker een onvergetelijke personeelsreis zult laten beleven!

  Tip 1: De Azoren

  De Azoren bestaan uit 9 bewoonde eilanden, 1400 km ten westen van Lissabon in de Atlantische Oceaan. Op de Azoren vind je kleine authentieke dorpjes, prachtige kerken, ruwe kusten en ontzettend veel natuurschoon. Bekijk vulkaankraters, geisers, watervallen, steile rotsen, kleurrijke bloemen en dit alles tegen een prachtig groene achtergrond. Bijzonder mooi, dit moet je een keer gezien hebben! Lees hier meer over een incentive naar De Azoren.

  Tip 2: De Lofoten

  De prachtige eilandengroep Lofoten ligt voor de kust van Noorwegen. Geniet van de ruimte en de beeldschone natuur die de Lofoten te bieden heeft. Spot orka’s, bultruggen, zeearenden en papegaaiduikers, geniet van hele verse Noorse zalm, ga zeekajakken op de ruige zee, slaap in een traditioneel vissershuisje en ontdek de bijzondere middernachtzon! Lees hier meer over de Lofoten!

  Tip 3: IJsland en Groenland

  Je zal je ogen bijna niet kunnen geloven. Beeldschone natuur, een klein maar zeer authentiek stadje (Reykjavik) en een fantastische keuken. Race op een sneeuwscooter, ontdek hoe brood onder de grond gebakken wordt en zwem in The Blue Lagoon! En durf je helemaal back to basic te gaan? Combineer jouw incentive IJsland dan met Groenland! Ontdek het leven van jacht en visserij en spot walvissen, orka’s, bultruggen en zelfs ijsberen! Lees hier meer over IJsland en Groenland!

  Tip 4: Guernsey

  Ook een prachtige eilandbestemming voor een incentive in Europa is Guernsey! Dit Britse eiland ligt op 20 kilometer afstand van de Franse kust en heeft een heerlijk klimaat dankzij het warme zeewater rondom het eiland. Guernsey staat bekend om zijn watersporten, kastelen en vele visresautrants die Guernsey rijk is.Spring op een jetski, ga op onderzoek uit in grotten en spelonken, maak een boottripje waarbij u terug gaat in de tijd en eet in de lekkerste visrestaurants. Laat je verrassen door dit eiland met contrast: Guernsey!

  Tip 5: De Kornati eilanden

  Ontdek vanuit Zadar per catamaran het Kornati National Park, bestaande uit 140 prachtige onbewoonde eilanden. Dit is pas puur natuur! Laat alle hectiek achter en verbaas je over hoe ontzettend mooi deze onaangetaste natuur is, boven én onder water! Beleef jouw eigen expeditie Robinson, ga het water te lijf als zeiler of duiker en ervaar de complete rust door een wandeltocht te maken over de onbewoonde eilanden. Lees hier meer over een incentive naar de Kornati eilanden!

  Welke is jouw favoriet?

  Kies je eiland

  Events2be denkt graag met jullie mee om een effectieve en inspirerende incentive te organiseren. Ook voor een passende teambuildingactiviteit, spreker of brainstormsessie ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op!

  Welke van bovenstaande eilanden is jouw favoriet? Of zou volgens jou een ander eiland bij de tips moeten worden toegevoeg? Laat het ons weten!

  Top 5 Europese eilanden