• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Een optimale sfeer

  Je eigen festival

  Foodfestival

  Foodfestivals zijn populair! Creatief aangeklede foodtrucks, de lekkerste en meest bijzondere hapjes en drankjes, gezellige zitjes, een geweldige sfeer… Dat is een foodfestival! Organiseer jouw foodfestival op eigen terrein en het uitje is WKR Proof!

  Events2be komt graag naar je toe, om jouw bedrijventerrein om te toveren tot een waar foodfestival. De leukste foodtrucks waar jouw gasten alles kunnen vinden wat hun snack- en culinaire hartje begeert. Een middenplein met sfeervolle zit- en staanplaatsen en bijzonder entertainment zoals een rondrijdende DJ en de uitdagende attractie Extreme Swing. Wie durft deze extreme schommel uit te proberen? Events2be neemt de gehele organisatie uit handen. Dat betekent dat u er zelf geen omkijken naar heeft en kunt genieten van de gezellige sfeer.

  Laat ons het verzorgen

  Onvergetelijk

  Al deze ingrediƫnten bij elkaar zorgen voor een bedrijfsuitje om nooit te vergeten! Interesse? Afhankelijk van jullie budget zullen wij een passend voorstel op maat bieden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

  Foodfestival