• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Voor als het weer mag!

  Ook op een afstand van anderhalve meter is het mogelijk een live event plaats te laten vinden.

  Het anderhalve meter-event

  Het corona virus zorgt ervoor dat we nog een hele tijd moeten leven in een ‘anderhalve meter-samenleving’. Binnen de eventbranche is dit natuurlijk ook door te voeren door middel van het anderhalve meter-event. Met de nodige maatregelen is het hierdoor weer mogelijk om groepen mensen op een veilige en verantwoorde manier bij elkaar te brengen.

  Wij ontwikkelen graag in samenspraak een anderhalf meter-event gebaseerd op jouw wensen! Hierbij houden wij rekening met de volgende punten;

  • Crowdmanagement: Vanaf het moment dat de gasten op de locatie aankomen, wordt met markeringen op de grond duidelijk gemaakt waar ze heen moeten. Afgebakende vakken moeten ervoor zorgen dat zij op gepaste afstand van elkaar blijven, zowel in plenaire ruimtes, als bijvoorbeeld bij de garderobe en toiletten. Medewerkers op de locatie houden in de gaten dat iedereen zich goed aan de regels houdt.
  • Registratie: Er zal worden gewerkt met contactloos inchecken op locatie en zelfscan balies, waar de gasten zelf een gepersonaliseerde badge kunnen maken.
  • Hygiëne: Deuren worden voor de gasten geopend door medewerkers van de locatie, zo hoeven de gasten zelf niks aan te raken. Op verschillende plekken in de ruimte staan hygiëne stations, waar de gasten hun handen kunnen ontsmetten. Waar normaliter zo veel mogelijk achter de schermen wordt schoongemaakt, wordt dus nu juist in het zicht van de gasten gedaan. Dit creëert een gevoel van veiligheid.
  • F&B: Er wordt gewerkt met individuele boxen voorzien van voorverpakte broodjes, snacks of borrelhapjes. Gasten hoeven dus niet heen en weer te lopen naar een buffet. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van disposable serviesgoed.
  • Zaalopstelling: Er wordt rekening gehouden met voldoende afstand tussen gasten. Je kan dit ook gemakkelijk creëren door te werken met ander meubilair, bijvoorbeeld de ouderwetse ‘schoolopstelling’ met een tafeltje en een stoel. Het is belangrijk om het aantal bewegingen van gasten te minimaliseren, dus mochten er break-out sessies gehouden worden, dan wisselen alleen de sprekers van zaal. Check hieronder een impressie van de eventlocatie SugarCity.

   

  Durf je een live event nog niet aan? Dan helpen wij je graag verder met een online event;

  Online Bistro

  Lees meer

  Thuis – schilderworkshops

  Lees meer

  Virtuele sessies

  Lees meer