• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Bestuur een drone en stap de virtuele wereld in!

  Trigger jouw medewerkers met spectaculaire High Tech ervaringen die zeker indruk zullen maken!

  High Tech Experience

  Beleef VR of Drone vliegen bij jullie op kantoor of op een mooie locatie. Personaliseer dit hightech event heel op eigen wijze met branding of een gepersonaliseerde video.

  Drones worden voor steeds meer doeleinden gebruikt. Naast mooie filmshots en luchtfoto’s kunnen drones ingezet worden in gevaarlijke situaties ter verkenning, worden er inbrekers mee opgespoord, vluchtauto’s mee gevolgd en zelfs mensen uit het water gered. En dit is nog maar het begin…

  Een innovatieve teambuildingsactiviteit, die bij veel mensen nieuwsgierigheid opwekt! In overleg kunnen we bespreken hoe jullie de workshop drone vliegen vorm wensen te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een drone die een pakketje bezorgt tijdens je event of om tijdens je presentatie live beelden op afstand te laten zien. We denken graag met je mee.

  Ontsnap aan de ‘normale wereld’ en beleef volledig afgesloten van de rest van anderen een Virtual Reality game! Virtual Reality bril op, headset op, sensoren in uw hand en je bent klaar om de virtuele wereld in te stappen… Durf jij op 60 meter hoogte de loopplank op te stappen? Wil je een mooi kunstwerk maken, welke je zelfs van binnenuit kunt beleven? Of ga je liever de strijd aan met buitenaardse wereld en schiet je UFO’s neer? Er zijn vele belevenissen mogelijk. Omstanders kunnen meekijken via een scherm en zien wat je beleeft. En ja, soms is het van buitenaf ook wel erg grappig om iemand helemaal op te zien gaan in de virtuele wereld en bijvoorbeeld een UFO te zien ontwijken!

   

  Wij maken het compleet

  Geef je zorgen uit handen

  Deze high-tech ervaringen zijn leuk om in te zetten als vergaderbreak, als entertainment tijdens een (vrijdagmiddag)borrel en ook zeker om aandacht te trekken op een beurs. Drone vliegen en de Virtual Reality beleving kunnen op bijna iedere locatie georganiseerd worden. Uiteraard kunnen wij ook je totale dag verzorgen waarbij de High Tech experience een onderdeel is. Wij hebben veel contacten en idee├źn voor inspirerende en mooie locaties. Wanneer je ons je wensen laat weten, zorgen wij graag voor een compleet voorstel op maat!

  High Tech Experience