• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Lights, Camera, Action!

  Een prachtige locatie, een heuse Hollywood activiteit, een heerlijk diner en een spetterend gala: alle ingrediënten voor een fantastisch feest!

  Hollywood Gala Event

  Hollywood Xmas Gala Event

  Een prachtige locatie, een heuse Hollywood kerst activiteit, een heerlijk diner en een spetterend gala: alle ingrediënten voor een fantastisch kerstfeest!

  Lights, Camera, Action!

  Na een hartelijk ontvangst op een prachtige locatie, wordt uw gezelschap opgedeeld in diverse onafhankelijke ‘filmcrews’. Elk team gaat een eigen korte film opnemen. Hierbij zijn alle aspecten van het filmen in handen van de teamleden zelf. Elk team schrijft een script aan de hand van zogenaamde “story-boards”, de camera- en geluidsman worden bepaald, net als de acteurs en de regisseurs. Ook wordt er zelf een filmset gecreëerd, zelf geschikte kostuums, attributen en schmink/make-up gekozen om vervolgens van start te gaan!

  Na deze activiteit vol teamwork kan iedereen zich omkleden volgens de dresscode “Gala”. Vervolgens kan men genieten van een diner geheel in stijl van de avond. Intussen worden de filmopnames door de editors bewerkt…

  Na een uitgebreid kerstdiner worden de gasten over de rode loper naar de feestzaal begeleid. Intussen zijn alle video’s reeds gemonteerd: klaar voor de Oscaruitreiking! De Oscaruitreiking wordt met humor gepresenteerd, waardoor spanning en hilariteit gegarandeerd zijn. Na de uitreiking kan de feestavond echt beginnen en gaan de voetjes van de vloer onder begeleiding van een live band, artiest of DJ.

  Laat ons jullie een Oscar waardige dag bezorgen
  Het Hollywood Gala Event is erg leuk om in te zetten als eindejaarsfeest, jubileumfeest of bedrijfsuitje. Deze dag vol samenwerking en een diner en feest op hoog niveau zal vast en zeker lang herinnerd worden! We maken graag een voorstel op maat, dat aansluit op jullie specifieke wensen en behoeften.

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Na een hartelijk ontvangst op een prachtige locatie, wordt jouw gezelschap opgedeeld in diverse onafhankelijke ‘filmcrews’. Elk team gaat een eigen korte film opnemen. Hierbij zijn alle aspecten van het filmen in handen van de teamleden zelf. Elk team schrijft een script aan de hand van zogenaamde “story-boards”, de camera- en geluidsman worden bepaald, net als de acteurs en regisseurs. Ook wordt er zelf een filmset gecreëerd, zelf geschikte kostuums, attributen en schmink/make-up gekozen om vervolgens van start te gaan! Na deze activiteit vol teamwork kan iedereen zich omkleden volgens de dresscode “Gala”. Vervolgens kan men genieten van een diner geheel in stijl van de avond. Intussen worden de filmopnames door de editors bewerkt. Na een uitgebreid diner worden de gasten over de rode loper naar de feestzaal begeleid. De feestavond start met de Oscaruitreiking. Deze Oscaruitreiking wordt met humor gepresenteerd, waardoor spanning en hilariteit gegarandeerd zijn! Na de uitreiking kan de feestavond echt beginnen en gaan de voetjes van de vloer onder begeleiding van een live band, artiest of DJ.

  Go ahead. Make my day!

  Say hello to your Hollywood Event

  Wij maken graag een passend voorstel voor je, dat aansluit op jullie specifieke wensen en behoeften. Laat ons jullie een Oscar waardige dag bezorgen!

  Hollywood Gala Event