• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Hybride Event

  Een hybride event, dé oplossing!

  Hybride Event

  De maatregelen worden steeds verder versoepeld en er mogen steeds meer mensen bij elkaar komen, een hybride event biedt de uitkomst.

  Wat is een Hybride event?

  Een Hybride event is een combinatie van een live en een online event. Het event vindt gewoon op een locatie plaats, maar de bezoeker kiest zijn/haar eigen beleving: Neem ik live deel op locatie of volg ik het evenement thuis achter mijn laptop.

  Wat zijn de voordelen van een hybride event?

  Wanneer je een hybride event goed aanpakt dan is het bereik vele malen groter dan wanneer het event alleen fysiek plaatsvindt. Een online deel van een evenement zal de fysieke deelname niet verminderen. Mensen die twijfelen of waarvoor het niet mogelijk is (omdat ze in het buitenland zitten) om het fysiek bij te wonen, hebben nu de mogelijkheid om het online bij te wonen. Op deze manier breng je nationaal en internationaal bij elkaar.

  Andere voordelen van een Hybride Event:

  • Later terugkijken van het online event (nog meer bereik op lange termijn)
  • Aantrekkelijk voor sponsoren
  • Je kan het delen op social media

  Beleving!

  Bij een hybride event is het belangrijk dat het online gedeelte niet alleen uit een livestream bestaat, maar dat de externe deelnemers geprikkeld worden door middel van een online beleving. Geef de deelnemers de mogelijkheid online vragen te stellen die de spreker op het fysieke evenement beantwoord of laat ze actief deelnemen door middel van een poll. Verbind offline met online!

  Hybride events geven oneindig veel mogelijkheden!

  Wil jij graag een hybride evenement organiseren? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je het liever door een professional laten organiseren? Wij helpen je graag met het organiseren van een succesvol hybride event.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.