• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • IJsland, het land van ijs en vuur!

  Hier moet je een keer geweest zijn

  Incentive IJsland

  IJsland is het op een na grootste eiland van Europa en ongeveer drie keer zo groot als Nederland. Het ligt op slechts drie uur vliegen van Nederland en de afstanden in het land zijn nooit groot. Ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen en landschappen kenmerken IJsland. Tijdens een incentive naar IJsland zie je warme bronnen, pruttelende zwavelbronnen die een opmerkelijk contrast vormen met de ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. Een land waar iedere natuurliefhebber, stadsmens maar ook sensatiezoeker zijn hart kan ophalen. IJsland kan het hele jaar bezocht worden, maar klimaat, wegencondities en specifieke natuurverschijnselen bepalen wat er in welke periode gedaan kan worden. Events2be heeft voor jou een incentive samengesteld van 4 dagen, waarin je de highlights van IJsland leert kennen!

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Dag 1: Aankomst – Sightseeing Reykjavik

  Aangekomen bij Keflavik International Airport word je opgewacht door onze professionele gidsen. Zij brengen jullie rechtstreeks naar de hoofdstad van IJsland; Reykjavik. Na de sightseeing tour checken jullie in in het hotel en sluiten we de dag af met een heerlijk welkomstdiner in een van de mooiste restaurants in Reykjavik.

  Dag 2: Golden Circle in jeeps en sneeuwscooter safari

  Jullie worden opgehaald met super jeeps! Onderweg stopt je bij bijzondere plaatsen zoals de Gulfoss watervallen, geisers en de gletsjer. Bij de geisers worden jullie welkom geheten door een kok die ter plekke eieren kookt in de geisers en het brood afbakt onder de grond. Bij de gletsjer gooien we de actie in een hogere versnelling, want hier springen jullie op de sneeuwscooters. Een fantastische ervaring! De dag wordt weer afgesloten met een heerlijk diner.

  Dag 3: Reykjavik en Blue Lagoon

  De volgende ochtend hebben jullie even vrije tijd om Reykjavik te ontdekken. Ben je op zoek naar iets actiefs? Ga dan paardrijden of huur mountainbikes en verken IJsland vanaf de fiets! Ook kunnen jullie er voor kiezen om deze ochtend een boottocht te plannen en samen walvissen te spotten! ’s Middags staat een bezoek aan de Blue Lagoon op het programma. De Blue Lagoon wordt gezien als een van de mooiste locaties op IJsland. Een meer met zuiver, geothermisch mineraalrijk zeewater midden in een lavaveld in IJsland. ’s Avonds dineren jullie bij de Blue Lagoon met een prachtig uitzicht over dit meer. Uiteraard gaan we die avond nog op zoek naar het Noorderlicht!

  Dag 4: Vertrek richting Amsterdam

  Uiteraard kunnen we het programma geheel aanpassen naar jullie wensen.

  Combineer jouw incentive IJsland met Groenland!

  Durf je helemaal back to basic te gaan? Combineer jouw incentive IJsland dan met Groenland! Groenland is een reusachtig groot en magistraal mooi eiland. Opgebouwd uit het oudste gesteente ter wereld en grotendeels toegedekt met kilometers dikke ijskap, slechts 20% is bewoonbaar. Ga mee in de eeuwenoude Inuittradities en de invloeden van de Noormannen. Ontdek het ruige leven van jacht en visserij, geniet van de prachtige natuur, maak een uitgebreide hondensledetocht en spot vele bijzondere diersoorten zoals walrussen, orka’s, bultruggen en zelfs ijsberen! De beste periode om het echte winterse Groenland te leren kennen is in maart en april. Wil je de meest barre kou liever niet trotseren? In de zomermaanden zijn de temperaturen gunstiger: in het zuiden tussen de 10 en 18 graden en in het noorden onder de 10 graden.

   

  Wij verzorgen het voor jullie

  Bezoek ijsland dit jaar nog

  Durf je dit avontuur in ijsland samen met jouw collega’s aan? Wij maken een programma geheel op maat. Wat dacht je bijvoorbeeld van vergaderen met uitzicht op het Blue Lagoon meer? Inspirerend voor jouw klanten en medewerkers maar tegelijkertijd ook voordelig voor de WKR. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Incentive IJsland