• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Magisch Marrakech!

  Ervaar de hectiek van de stad en geniet van de rust in de woestijn

  Incentive Marrakech

  De koningsstad Marrakesh is de meest bekende stad van Marokko en wordt ook wel de ‘stad van de vele kleuren’ genoemd. De gezellige pleinen, lokale souks en sfeervolle riads, zorgen inderdaad voor een kleurrijk geheel!

  Het fijne klimaat, de vele bezienswaardigheden en de lekkere Marokkaanse keuken, maken deze stad tot de ultieme bestemming voor een onvergetelijke incentivereis!

  Beleef de prachtige natuur van Marrakesh door een avontuurlijke 4×4 jeepsafari in het Atlasgebergte. Leer de lokale bewoners kennen door een bezoek te brengen aan een berberhuis en bekijk het Atlasgebergte van bovenaf door een zipline of een open brug. Een overnachting in luxe tenten in de Agafay woestijn kunnen bij deze trip natuurlijk niet uitblijven!

  Stap ’s ochtends vroeg aan boord van een luchtballon om de zonsopkomst te bekijken, geniet van een heerlijk ontbijt en vervolg jullie reis terug naar het centrum van Marrakesh. Hier is het tijd om de souks, de lokale markten, te bekijken en te eindigen op het wel bekende Jama Fna Square. Dit plein wordt in de middag een waar theater.

  Beleef de prachtige natuur van Marrakech door een avontuurlijke 4×4 jeepsafari in het Atlasgebergte. Leer de lokale bewoners kennen door een bezoek te brengen aan een berberhuis en bekijk het Atlasgebergte van bovenaf door een zipline of een open brug. Een overnachting in luxe tenten in de Agafay woestijn kunnen bij deze trip natuurlijk niet uitblijven!

  Stap ’s ochtends vroeg aan boord van een luchtballon om de zonsopkomst te bekijken, geniet van een heerlijk ontbijt en vervolg jullie reis terug naar het centrum van Marrakech. Hier is het tijd om de souks, de lokale markten, te bekijken en te eindigen op het wel bekende Jama Fna Square. Dit plein wordt in de middag een waar theater.

  Of kies voor een andere kleurrijke incentive naar...

  Incentive New York

  Lees meer

  CuraƧao

  Lees meer