• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • That's Nice!

  Neem deel aan dit grote avontuur

  Incentive Nice, Monaco & Gorges du Verdon

  Nice
  Nice is een grote stad aan de Côte d’Azur. Met ruim driehonderdduizend inwoners is het na Marseille de tweede stad van deze regio aan de Franse Rivièra. Door de centrale ligging wordt Nice echter vaak als het hart van de Côte d’Azur beschouwd. Het is een zeer veelzijdige badplaats met stranden, veel restaurants en een levendig oud centrum.

  Monaco
  Op het Vaticaan na is Monaco de kleinste, zelfstandige staat ter wereld. Bij een bezoek aan de Côte d’Azur mag een bezoek aan Monaco niet ontbreken want de pronkzucht van de ‘nouveau riche’ is nergens duidelijker zichtbaar dan in Monaco. Je zult worden ingehaald door de ene na de andere Bentley of Porche…

  Gorges du Verdon
  Gorges du Verdon is de grootste kloof van Europa. Met dank aan de rivier Verdon die over een lengte van ruim 25 kilometer het kalksteenlandschap doorsnijdt en, dag in dag uit, verder afslijpt. Een prachtig wandelgebied, waar je kunt kajakken, varen en zwemmen. Ook leven hier veel gieren, die je relatief eenvoudig kunt zien. Daarnaast is het landschap van steile rotsen, het kristalheldere water en de Mediterrane vegetatie meer dan imposant.

  Programma
  Ontdek te voet, onder begeleiding van een gids, de populaire stad Monaco en stop bij de privécollectie van Prins Rainier III. Deze privécollectie bestaat uit een grote samenstelling van authentieke en antieke auto’s, een ware hemel voor alle auto liefhebbers! Stap in je eigen jeep voor een mooie tocht richting Gorges du Verdon. Spot vroeg in de ochtend de gieren die heel laag vliegen over de kloof en geniet van het uitzicht van boven. Rij vervolgens met de jeeps helemaal naar beneden en stop bij de prachtige groen-blauwe rivier voor een avontuurlijke kano tocht!

  Ontdek te voet, onder begeleiding van een gids, de populaire stad Monaco en stop bij de privé collectie van Prins Rainier III. Deze privé collectie bestaat uit een grote samenstelling van authentieke en antieke auto’s, een ware hemel voor alle auto liefhebbers! Stap in je eigen jeep voor een mooie tocht richting Gorges du Verdon. Spot vroeg in de ochtend de gieren welke erg laag over vliegen bij de kloof en geniet van het uitzicht van boven. Rij vervolgens met de jeeps helemaal naar beneden en stop bij de prachtige groen/blauwe rivier voor een avontuurlijk kano tocht!

  Maak deze reis compleet met...

  AirSelfie Air Pix

  Lees meer

  Moderne handzame trolley

  Lees meer