• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Porto is Goud!

  Ontdek deze kleurrijke en bruisende stad

  Incentive Porto

  Porto is na Lissabon de grootste en belangrijkste stad van Portugal. De stad ligt in het noorden van Portugal aan de rivier de Douro en dankt zijn naam aan de bekende port(o)wijnen die daar hun herkomst vinden. De naam Douro betekend ‘Gouden rivier‘.

  Porto is een van de meest charismatische steden van Europa. Het is een kleurrijke stad, doordrenkt van historie en prachtige architectuur. De oude straten en vele bezienswaardigheden zorgen voor een fijne, bruisende sfeer. De historische binnenstad van Porto, staat in zijn geheel op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

  Ga mee op ontdekkingsreis door deze bruisende stad! Door middel van diverse vervoersmiddelen op het land is het mogelijk de gehele stad te ontdekken en een bezoek te brengen aan een aantal bekende bezienswaardigheden. Daarnaast is het mogelijk deze stad te ontdekken vanaf het water met een spannende zeilrace op de rivier! De vele verschillende lokale restaurants bieden voldoende aanbod om heerlijk te lunchen of te dineren met een prachtig uitzicht op de rivier de Douro.  En er zijn voldoende mogelijkheden om na afloop van het diner nog een drankje te doen. Als hoogtepunt van deze reis is het mogelijk de Arrabida brug te beklimmen en van 65 meter hoogte op Porto neer te kijken!

  Ga mee op ontdekkingsreis door deze bruisende stad! Door middel van diverse vervoersmiddelen op het land is het mogelijk de gehele stad te ontdekken en een bezoek te brengen aan een aantal bekende bezienswaardigheden. Daarnaast is het mogelijk deze stad te ontdekken vanaf het water met een spannende zeilrace op de rivier! De vele verschillende lokale restaurants bieden voldoende aanbod om te heerlijk te lunchen of te dineren met een prachtig uitzicht op de rivier de Douro.  En er zijn voldoende mogelijkheden om na afloop van het diner nog een drankje te doen. Als hoogtepunt van deze reis is het mogelijk de Arrabida brug te beklimmen en van 65 meter hoog op Porto neer te kijken!

  Bereid iedereen voor op deze actieve incentive door middel van...

  Hoogwaardige proeverij

  Lees meer