• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • De ultieme outdoor ervaring!

  Beleef Stockholm op z'n mooist!

  Incentive Stockholm

  Stockholm, de hoofdstad van Zweden, ligt verspreid over veertien met bruggen verbonden eilanden: iets wat de stad een heel bijzonder karakter geeft. Die aanwezigheid van water in combinatie met de vele gekleurde gebouwen, vaak met een boeiende geschiedenis, geeft de stad een aanstekelijke en uitnodigende uitstraling.

  Door zijn ligging is Stockholm het best te bezichtigen vanaf het water. Stap aan boord van snelle RIB boten en geniet van de prachtige natuur, de bossen, rotsachtige kliffen, zandstranden en de oude dorpjes met hun kleine huisjes. Vaar ook langs een grote zeehonden kolonie en stop onderweg  voor een koffiepauze met gebak, ook wel een Zweedse ‘Fika’ genoemd.

  Na deze tocht is het tijd om te genieten van een ijskoude cocktail in de Absolut Icebar. In deze bar is het constant -7 graden en is alles gemaakt van ijs. Zowel de bar, de glazen als de ijsklontjes ;).

  Sluit deze dag af tussen de dennenbomen op een onbewoond eiland! In een ruim opgezette tent kan er worden genoten van een heerlijk diner en een gezellige borrel. Voor de overnachting staan op dit eiland een aantal luxe tenten tussen de dennenbomen; de ultieme outdoor ervaring!

  Of geniet van de prachtige natuur in...

  Incentive Lofoten

  Lees meer

  Incentive Azoren

  Lees meer