• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Valencia heeft heel veel te bieden!

  Van moderne architectuur tot een rijke geschiedenis en van een gezellige stad tot een heerlijk strand

  Incentive Valencia

  Valencia is de derde stad van Spanje, na Madrid en Barcelona. Met een kleine twee miljoen inwoners in de gehele agglomeratie is Valencia een drukke stad. Valencia staat vooral bekend als de bakermat van het typisch Spaanse visgerecht paella. Naast strand, moderne architectuur, culinaire variëteit heeft Valencia een rijke geschiedenis. Kortom Valencia heeft heel veel te bieden!

  Begin een bezoek aan Valencia met een kijkje in de futuristische stad, de Ciudad de las Artes y las Ciencias (Stad van de kunst en de wetenschap). Dit gebouwencomplex is ontworpen door de Valenciaanse architect Santiago Calatrava en is het architectonische oogappeltje van de stad. Deze stad in een stad bestaat uit zes diverse gebouwen – onder meer het operagebouw Palau de les Arts Reina Sofia en L’Hemisfèric, een bijzondere IMAX 3D-bioscoop in de vorm van een oog.

  Valencia staat onder andere bekend door zijn heerlijke tapas gerechten. Een echte tapas tour langs de beste en lokale tapas restaurants is dan ook de beste keuze voor een heerlijke lunch. Hierbij worden de toeristische trekpleisters vermeden en kunnen de lekkerste tapas gerechten geproefd worden.

  Gedurende de middag staat een bezoek aan het Oceanografic op de planning. Het Oceanografic is ontworpen door de Spaans-Mexicaanse architect Félix Candela Outeriño. Het is open sinds 2003 en het is het grootste maritieme complex in Europa. Er leven hier 500 diersoorten en maar liefst 40.000 dieren. Geniet van een gave rondleiding door de zeeën en oceanen van de planeet.

  Sluit deze dag af met een gezamenlijk diner en feest op een geheime locatie in deze bijzondere stad!

  Of kies voor een incentive naar...

  Incentive Belgrado

  Lees meer

  Incentive Porto

  Lees meer