• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Een land met historie en schoonheid

  Ontdek het met je collega's of klanten

  Incentive Israel

  Israël wordt ook wel het land van de Bijbel genoemd, maar is buiten dat een verfrissende nieuwe bestemming voor jouw incentive! Een bestemming die voor velen nog onbekend is. Ontdek de historie van Jeruzalem, drijf in de Dode Zee, ga dineren tijdens een prachtige zonsondergang op het strand van Tel Aviv en shop till you drop bij de vele winkels. Na 4,5 uur vliegen komt u aan in een compleet andere wereld. Een die je vast en zeker vaker wilt bezoeken!

  Ontdek Jeruzalem en bezoek Yad Vashem, waar de Joodse slachtoffers van de Holocaust worden herdacht. Verder bezoek je het oude gedeelte van de stad en leer je meer over de historische achtergrond van Jeruzalem terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over de stad. Een bezoek aan de Dode Zee mag natuurlijk niet ontbreken op het programma. Geniet van de zon op het gezicht terwijl je ontspannen blijft drijven in het zoute water. Het genieten gaat verder in Tel Aviv, wat bekend staat om zijn cultuur en bruisend nachtleven. Ga overdag naar de grote Hakarmel markt en verken al fietsend Jaffa. Deze oude havenstad is tegenwoordig een schilderachtig voorstadje waar vele kunstenaars zijn gevestigd. Israël is een door de zeer verschillende mogelijkheden binnen het land een goede keus voor uw incentive. De beste reistijd is van maart tot en met mei en van september tot en met oktober.

  Laat Events2be het verzorgen

  Op naar Israël

  Events2be verzorgt graag uw complete programma waarbij jouw interesses uitstekend worden gecombineerd met de hoogtepunten die Israël te bieden heeft.

  Incentive Israel