• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • 'Daar in het kleine café aan de haven, daar zijn de .........'

  Een Amsterdamse topavond op locatie

  Jordaanse Avond

  Wij brengen de Jordaan naar jou toe! Swing mee en beleef onze hoofdstad optimaal tijdens de Jordaanse Avond van Events2be op locatie! Wij toveren jouw locatie om tot een typisch Amsterdamse bruine kroeg met oude bruine meubels, oude schemerlampen, kleedjes op de tafel en op de vloer etcetera!

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Je wordt welkom geheten door onze accordeonist die je de mooiste hits uit de Jordaan laat horen en Tante Annie achter de bar spreek je standaard aan met ‘mop’ of ‘ouwe’. Overheerlijke bitterballen, een blokje Hollandse kaas en live muziek met Amsterdamse hits en de toppers van nu. Een greep uit de ingrediënten die worden ingezet tijdens deze Amsterdamse topavond! Qua muzikale invulling worden oude klassiekers gedraaid. In het café herleven de medly’s van Johnny Jordaan en Willy Alberti. Voor je het weet danst iedereen de polonaise! Een mogelijk hoogtepunt van de avond is een live artiest, zoals Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Wolter Kroes, Danny de Munk of Rene Froger, die de bekendste Amsterdamse hits ten gehore zullen brengen. Of ga voor de karaoke contest: zing mee, haak in en beleef deze Jordaanse avond optimaal! Dit alles kan plaatsvinden in de Jordaan zelf, maar zeker ook op locatie naar keuze, bijvoorbeeld in uw bedrijfspand. Wij toveren jouw ruimte om tot een gezellig bruin café. Ook een mobiel bruin café behoort tot de mogelijkheden.

  Informeer gerust naar de mogelijkheden. Het arrangement Jordaanse avond is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Ben je enthousiast? Bel of mail ons en laat onze medewerkers u adviseren.

  TIP: Geef jouw gasten na afloop een cadeautje mee naar huis, geheel in stijl! Geef hen een leuk, klein Perzisch tapijtje, welke o.a. als muismat kan fungeren!

  Jordaanse Avond