• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Kerstverrassingen aan de lopende Band

  Bij binnenkomst valt hij gelijk op, onze grote lopende band. Deze zal deze hele avond centraal staan en de ene na de andere verrassing laten voorbij komen. We beginnen deze bijzondere avond met een warm ontvangst en een feestelijke cocktail of mocktail. Kies er maar 1 van de kleurrijke variaties uit die aan je voorbij trekken. Neem een slok en laat de bruisende smaken je zintuigen prikkelen, terwijl we ons opmaken voor een avond vol plezier en verrassingen.

  Kerstverrassingen aan de lopende Band

  Voordat we ons culinaire avontuur ingaan, willen we graag een speciaal welkomstwoordje met jullie delen. Dit welkomstwoordje kan worden verzorgd door de organisatie of door de directeur van jullie bedrijf. Het is een moment om samen te komen, te verbinden en te proosten op een succesvol jaar en op wat er nog komen gaat.

  En dan is het tijd voor het Christmas Conveyor-belt diner! Laat je verwennen door een scala aan heerlijke gerechten die om de beurt via de lopende band de zaal in komen schuiven. Op het grote scherm kun je zien wat er op het menu staat en wat het volgende is wat op de band zal worden gepresenteerd. Terwijl je van gang naar gang wandelt, kun je genieten van de diverse smaken en culinaire hoogstandjes die speciaal voor deze avond zijn samengesteld. Proef, ontdek en laat je smaakpapillen verwennen door de culinaire creaties die voor je klaarstaan.

  Terwijl je geniet van het eten en de gezelligheid, zorgt onze getalenteerde DJ voor de perfecte ambiance. Hij weet precies welke muziek er nodig is om de juiste sfeer te creëren en de dansvloer te laten bruisen. Laat je meeslepen door de ritmes, voel de energie en dans alsof niemand kijkt.

  En dan, op een magisch moment, wordt het licht gedimd en de spots gaan aan. De presentatiebanden worden weer geactiveerd maar nu liggen er kerstcadeaus of verrassingskoffers op de band. Een spannend en intrigerend schouwspel ontvouwt zich voor je ogen. Dit zijn de kerstgeschenken voor je klanten en/of medewerkers! Optioneel kan een adembenemende lasershow de verwondering nog verder vergroten. Bereid je voor op verrassingen en onthullingen die je zullen betoveren.

  Gedurende de hele avond kun je onbeperkt genieten van drankjes uit een door ons speciaal samengesteld drankarrangement. Of je nu kiest voor verfrissende cocktails, sprankelende wijnen, bier of non-alcoholische opties, de keuze is aan jou. Laat je glas steeds opnieuw vullen terwijl je geniet van het gezelschap, de gesprekken en de feestelijke ambiance.

  Deze avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol verrassingen, culinaire hoogstandjes, geweldige muziek en eindeloos plezier. Laat je meevoeren door de feestelijke sfeer en geniet van alles wat deze avond te bieden heeft. Proost op mooie momenten, op nieuwe connecties en op een avond om nooit te vergeten!

  Programma voorbeeld:

  • De lopende banden worden opgestart
  • Een feestelijke welkomstcocktail of mocktail.
  • Een welkomstwoordje door de organisatie of door de directeur van jouw bedrijf.
  • Aanvang Christmas Conveyor-belt diner
  • Kerstcadeaus of Kerstkoffer met inhoud
  • Presentatiebanden met lichtshow
  • De hele avond begeleid door een DJ
  • De gehele avond onbeperkt drinken uit het door jullie samengestelde drankarrangement
  • Optioneel: Branding van het event

  Dit concept kan ook op je eigen locatie. Mits de daarvoor geschikte ruimte aanwezig is.

  Prijs op aanvraag – mogelijk vanaf 50 personen

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.