• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Paradijs in Europa

  Laat je verrassen in Zadar

  Kroatie

  Je gaat op een incentive naar een paradijselijk plekje in Europa. De Italiaanse sfeer proeven in een oud idyllisch stadje aan de Adriatische Zee. Zadar is een verrassende bestemming voor jong en oud! Geniet van Prosecco in de zon, mooie uitzichten, de wonderschone Kornati eilanden en de oude kerken en gebouwen met een ver verleden.

  Dit wordt een reis waar men vast en zeker van onder de indruk raakt! Zadar, de voormalige hoofdstad van Dalmatië, is een van de belangrijkste toeristische trekpleisters in Noord-Dalmatië en is een van de mooiste steden aan de Dalmatische kust. De Kroatische stad heeft een rijke historische kern met Romeinse, Venetiaanse en Oostenrijkse invloeden. De autovrije hoofdstad, de ‘Kalelarga’ met boetiekjes en cafés is de levensader van de stad. Links en rechts vind je schilderachtige steegjes en prachtige historische gebouwen zoals de kathedraal Veda Stosija en de ronde kerk Sveti Donat. In en rond de stad zijn stranden te vinden met kristalhelder water. De Adriatische Zee behoort tot een van de meest blauwe zeeën van de wereld. Dankzij de uitzonderlijke grillige kustlijn, met ongeveer 300 eilanden en eilandjes, talrijke baaien en een geschikt klimaat, zijn de Zadar wateren een paradijs voor wateractiviteiten zoals snorkelen, duiken, raften en boottochten. Daarnaast biedt Zadar ook tal van activiteiten naast het water. Ontdek de schoonheid van de natuur, de flora en fauna van de Zadar Riviera door middel van wandelen, klimmen en een jeep safari. Zadar heeft alles te bieden voor een onvergetelijke incentive. Een mooie historische binnenstad, prachtige stranden en een zonnig klimaat. Ben je op zoek naar een locatie met deze ingrediënten? Dan is Zadar de locatie voor jou!

  Parels van de Adriatische zee

  Nationaal Park Kornati

  Nationaal Park Kornati ligt heel centraal in de Adriatische zee voor Kroatië, ongeveer 15 nautische mijlen van Sibenik en Zadar. Je kunt de eilandengroep per boot bereiken, niet alleen met je eigen boot maar ook met speciale excursieboten van toeristenbureau’s of met de hulp van plaatselijke schippers. Geïnteresseerd in een incentive naar Kroatië? bel ons!

  Kroatie