• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Een droombestemming

  De ultieme kerstmis incentive

  Lapland

  Iso Syöte, gelegen in Lapland, is letterlijk een toplocatie! Door het heuvelachtige landschap en de vele besneeuwde bomen waan je in een waar winterwonderland.

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Iso Syöte ligt bovenop een skiheuvel en kijkt uit over de uitgestrekte bossen en bevroren meren van het zuidelijke deel van Lapland. Deze geweldige en kleinschaligheid geven deze bestemming een heel eigen karakter. Jouw gasten gaan op een reis die ze nooit zullen vergeten. Laat je verwelkomen door de Shaman van Lapland. Slaap in een prachtig hotel, of extra bijzonder: slaap onder de sterrenhemel in een glazen iglo en spot zo vanuit jouw bed het Noorderlicht. Laat je verrassen door zeer bijzondere activiteiten! Wat dacht je van een sneeuwscootertocht in combinatie met een huskysafari, ijszeilen (letterlijk zeilen op het ijs) of skijoring, waar je je als skiër laat voorttrekken door sledehonden of een paard? Zomaar een greep uit een onvergetelijke reis die stof tot napraten geeft.

  Geniet van de Finse keuken

  Een echte aanrader

  Uiteraard laten wij jullie kennis maken met de traditionele keuken. Geniet van een Finse pulla, of spies een makkara aan een stok en grill deze boven de vlammen. Een van de favorieten is poronpaisti; gebraden rendiervlees met aardappelpuree, augurk en zure poolbessen. Smullen! Events2be beschikt over een vast arrangement. Uiteraard kan je een eigen programma geheel naar jullie wensen samenstellen. Wij adviseren graag!

  Lapland