• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Magische dinnershow

  Welkom bij onze betoverende kerst dinnershow! Bereid je voor op een magische avond vol culinair genot, spectaculair entertainment en een sprankelende catwalk waarop de kerstcadeaus worden gepresenteerd. Deze avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden, doordrenkt met de geest van kerst en vol verrassingen.

  Magische dinnershow

  Terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner, bereid door onze getalenteerde chef-koks, word je ondergedompeld in een betoverende sfeer. De locatie is prachtig versierd en elk detail is zorgvuldig uitgekozen om de magie van de kerstperiode tot leven te brengen.

  Tijdens de avond word je vermaakt door een adembenemende reeks van live-entertainment. Er treden getalenteerde artiesten op, waaronder acrobaten, illusionisten, dansers en muzikanten, die je betoveren met hun spectaculaire acts en betoverende optredens. De geest van kerst komt tot leven door de prachtige muziek, de sprankelende dans en de adembenemende stunts.

  Maar de magie stopt niet bij het entertainment. Halverwege de avond worden de schijnwerpers gericht op onze catwalk, waar de kerstcadeaus schitteren. Elk cadeau wordt met zorg gepresenteerd terwijl het over de catwalk “paradeert”. Van luxueuze geschenkdozen tot persoonlijke attenties, elk cadeau is met liefde uitgekozen om de gasten te verrassen en te verwennen.

  Het einde van de avond heeft nog een laatste verrassing in petto. Alle kerstcadeaus die op de catwalk werden getoond, worden verzameld en zorgvuldig in Christmas goodiebags geplaatst. Deze goodiebags worden aan elke gast uitgedeeld als een blijvende herinnering aan deze betoverende avond. Het is een geschenk van waardering voor hun aanwezigheid en een manier om de magie van kerst voort te zetten, zelfs na het einde van de show.

  Dus kom en laat je betoveren door de magie van onze kerst dinnershow. Laat je zintuigen prikkelen door het heerlijke eten, geniet van het adembenemende entertainment en ontvang een prachtig kerstcadeau om mee naar huis te nemen. Dit wordt een avond vol verwondering, plezier en warme herinneringen die je nog lang zult koesteren.

  Programma voorbeeld:

  • Een feestelijke welkomstcocktail of mocktail.
  • Een welkomstwoordje door de organisatie of door de directeur van jouw bedrijf.
  • Aanvang show
  • Aanvang dinner met keuze uit een 3 of 4 gangen menu met bijpassende wijnen.
  • Presentatie van de kerstcadeaus op de catwalk
  • De gehele avond onbeperkt drinken uit het door jullie samengestelde drankarrangement.
  • Christmas Goodiebag*
  • Optioneel: Branding van het event

  *De inhoud van de Goodiebag gaan we samen bepalen en is afhankelijk van het budget. Door middel van een website kunnen de klanten en of medewerkers vooraf aangeven welk thema goodiebag hun voorkeur heeft. Culinair, verzorging, gadgets etc….uiteindelijk blijft de inhoud de verrassing en wordt kenbaar gemaakt tijdens de show op de catwalk.

  Dit concept kan ook op je eigen locatie. Mits de daarvoor geschikte ruimte aanwezig is.

  Prijs op aanvraag – mogelijk vanaf 150 personen

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.